23 januari 2022

H&M HOME & ZARA HOME FAVORIETEN


Voor wie nu niet door heeft wat mijn favoriete interieurkleur is van dit moment: het is beige. Beige, nude, naturel, hoe je het ook noemen wil. Als het maar clean en rustig is. Het is trouwens niet alleen mijn to go kleur voor meubels en woondecoratie. Ook mijn garderobe kleurt steeds meer beige. Tassen, jassen, schoenen, huispakken, you name it. Ik zal vast niet de enige zijn, want beige is de trendkleur van 2022. De natureltinten geven rust, zijn goed te combineren met juist een felle kleur en en creëert op een eenvoudige manier warmte in huis. Niet alleen beige, maar ook ginger gold, zand, bruin, hout en andere aardetinten vallen binnen deze categorie. Net zo fan als ik? Kijk dan mee naar mijn favoriete items van H&M Home en Zara Home in deze fantastische kleur. 

H&M houten fotolijst
H&M kast met rotan deurtjes
H&M grote geurkaars in keramieken houder
H&M juten deurmat
H&M handdoek met jacquarddessin
H&M keramieken zeepdispenser
Zara Home drievoudige goudkleurige metalen lijst
Zara Home handdoek met glanzende sierrand
Zara Home aardewerken vaas met structuur
Zara Home haak met goudkleurige antieke look
Zara Home houten kruk
Zara Home houten fotolijst met strepen

Sinds dat ik op mezelf woon, is mijn passie voor interieur alleen maar gegroeid. Ik ben altijd al wel bezig geweest met styling, accessoires, kleur en compositie. Het steeds opnieuw decoreren van mijn slaapkamertje bij mijn ouders kon ik dan ook als een grote hobby zien. Vorig jaar verhuisde ik opnieuw naar Nijmegen. Toen plaatste ik een ook al een artikel met mijn interieurinspiratie van toen. Of misschien herinner je nog dit artikel met mijn favoriete meubels en accessoires. Niet veel verschillend van nu. Toen vooral wit, roze en clean. Nu is daar toch meer warmte aan toegevoegd, doormiddel van warme materialen, zoals hout en jute.

Ik ben denk ik al een half jaar op zoek naar een mooi, klein kastje met deurtjes. Een houten variant, met een rotan deurtje, net iets groter dan een nachtkastje. Voorzien van een schapje, zodat ik mijn servies erin kwijt kan. Hij moet groot genoeg zijn voor mijn koffiezetapparaat plus melkopschuimer. Blijkt toch wel een lastige opgave te zijn. Zo is het kastje met rotan deurtjes van de H&M Home al te groot. Hij blijft echter een parel, dus ik zet hem alvast op mijn wishlist mocht ik naar iets groters verhuizen. 

Mijn (iets wat kinderlijke) roze handdoeken waar ik me nu mee afdroog, ruil ik ook graag in voor luxe hotelhanddoeken in de kleur (je raad het al) beige. Later zou ik echt een hotelbadkamer willen. Eentje waar je tot rust komt en die je een luxe gevoel geeft. Alsof je elke avond op get away bent in je eigen huis. Dat begint bij mooie handdoeken en een keramieken zeeppomp, toch? 😋 Ik zou niet weten waarom ik met mijn 1,78 cm een krukje nodig heb in de badkamer, maar straalt zo'n houten exemplaar uit alsof je alles zo gekopieerd hebt uit het VT-wonen Magazine. Je moet het gewoon hebben.

Ook fotolijsten in alle formaten zijn te vinden op mijn wensenlijstje. Op het moment heb ik veel lijsten en posters van Desenio. Maar voor al mijn wegwerpfoto's en polaroids moet ook een plekje komen. Het drieluik van Zara Home vind ik chic en praktisch tegelijk, kan ik meteen mijn drie leukste polaroids naast elkaar neerzetten!

2 opmerkingen:

  1. leuke spullen heb je gekocht bij de zara en de h&m.
    wanneer komt er een outfit artikel.
    mvg chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.