22 september 2021

Cowboylaarzen: de schoenentrend van 2021

cowboy-laarzen-schoenentrend-styling-inspiratie


Howdy, cowgirl! Deze zomer konden we er niet meer omheen. Overgewaaid vanuit het wilde westen, maar nu overal in het straatbeeld te zien: de cowboylaarzen. Het schoeisel van de cowboy was eigenlijk voor praktische redenen bedoeld, maar sinds een paar jaar maak je er een echt fashion statement mee. Dit seizoen waren ze overal, de cowboy boots zijn hot. In de zomer staan de laarzen super leuk om een schattig jurkje of rokje, maar hoe combineer je cowboylaarzen in de winter? Lees snel verder voor leuke styling tips en fashion inspiratie. 

Vroeger had ik wel een paar cowboy laarsjes, maar na een tijdje vond ik ze echt vreselijk. Ik wilde toen alles strak en modern. Het moesten vooral geen lange laarzen zijn (enkellaarsjes waren mijn favoriet). Die western boots pasten daar dus niet bij. Sinds een paar jaar vind ik elk jaar weer een leuk exemplaar. Eerst in het zwart, de meest veilige optie. Maar later kwamen daar zilveren sterren bij en andere toffe patronen. Op dit moment heb ik drie hele toffe cowboy laarzen. Mijn nieuwste laarzen zijn van Sacha. Deze bruine cowboylaarzen met hak hebben een super mooie slangenprint, wat de laarzen een chique touch geeft. 

De chiquere cowboylaars draag je onder een jurkje, rokje of leren short. Mooi om te combineren met een wit bloesje. In de herfst draag je deze look met een panty en een lange trenchcoat. Of wat dacht je van een lange blouse met een spencer? In combinatie met een lange jas is dit een super leuke herfst outfit. Wordt het in december nog iets kouder? Een lange jurk valt ook heel mooi over een paar chique laarzen met hak (de thermolegging ziet niemand meer). Ga je voor een stoerdere look? Ga dan voor de old school suède cowboylaars met sierstiksels en toffe prints. Draag ze onder een wijdere broek. Oversized blazer erbij en je hebt toch weer een hele leuke look voor naar het werk. Toch iets meer casual? Een skinny jeans in de laarzen en een leren jasje zijn the key.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.