17 november 2020

Spencers: de trend van dit seizoen

De spencer trend gecombineerd op verschillende manieren. Bijvoorbeeld over een blouse of coltrui.

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: de spencers. Bij sommigen ook wel een sweater vest genoemd. Heel lang vond ik het maar niks. De spencers vond ik altijd maar iets weghebben van de outfit van mijn opa. Maar nu ben ik helemaal fan. Inmiddels heb ik al drie verschillende varianten in mijn kledingkast. Ook ik heb me lang afgevraagd hoe ik een spencer het beste kan combineren. Vandaag deel ik een aantal tips met je en inspireer ik je graag met wat fijne Pinterest plaatjes. Kijk je mee?
Op zoek naar nieuwe kleding inspiratie? Op Instagram en TikTok zie je er iedereen mee: de spencers zijn hot en ontzettend populair. Ze zijn er in heel veel verschillende lengtes, kleuren en patronen. De geruite spencer komt het dicht bij die van mijn opa, maar je hebt zo ook helemaal effen of met een ander tof patroon, zoals de bekende pied de poule. Op dit moment beschik ik over een beige spencer, een zwarte spencer en een spencer met pied de poule print

Het stijlen van een spencer lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Een spencer draag je over een blouse,  het liefst oversized. Zo lijkt je outfit meteen super fashionable. Als je spencer wat langer valt, dan kan je er ook een blouse jurk onder dragen. Een paar hoge laarzen eronder en je hebt een super toffe look. Een witte blouse is natuurlijk altijd goed, maar wat dacht je van een blauw/wit gestreepte blouse?

Naast een (oversized) blouse, kan je de spencer ook combineren met een coltrui. Draag bijvoorbeeld een strakke, zwarte coltrui en draag daarover een beige, oversized spencer. Super leuk om te stijlen met een leren broek. Wil je meer lezen over de trend leer? Ook daar schreef ik een blog over. 

Houd je van super comfy en wil je er toch stylish uitzien? Draag dan je spencer over een hoodie. Super comfortabel, warm en modieus tegelijkertijd. Een beige sweater met een pied de poule spencer is een super leuke combinatie. Voor een totale loungewear outfit ga je voor een zachte pantalon of legging. Super tof!

Inspiratie voor outfits doe ik vooral via Pinterest. Wil je nu meer weten over hoe je Pinterest optimaal kan inzetten voor je bedrijf? Lees dan nu mijn artikel waarin ik 6 Pinterest tips deel om je naamsbekendheid te vergroten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.