08 oktober 2020

Trend | Leer, leer en nog eens leer

Leer zien we elk jaar wel weer terugkomen. Maar sinds de populariteit van vegan leer is het niet meer weg te denken uit het modebeeld. Dit seizoen is het een echte trend en zagen we veel leer op de catwalk. Dit wordt overgenomen door winkels, influencers en modellen. Een leer jasje hebben de meeste wel in hun kast hangen, maar dit seizoen mag eigenlijk alles in het leer: tops, broeken, rokjes, jurken, blouses. Noem het maar op. Ook ik ben afgelopen week de stad in geweest en kwam terug met een leren, oversized blouse (heel blij mee) en een leren jurk. Velen vinden het nog wel lastig om zo'n leer item te combineren in een dagelijkse outfit. Want komt het niet te 'kinky' over? Ik deel daarom graag wat styling tips en hoop je te kunnen inspireren met wat heerlijke modeplaatjes. Kijk je mee?

Allereerst de leren broek of legging. Ik heb er verschillende van in de kast liggen. Dit jaar heb ik ook een bruine variant aan de haak geslagen. Deze combineer ik met een witte, denim blouse en witte laarsjes. Ook heb ik een leren flared pants nieuw. Omdat dit meer een legging is en er dus geen rits in zit, vind ik het mooi om hier iets langs over te dragen. Bijvoorbeeld een dikke trui. Toevallig heb ik deze gister ook gedragen met een oversized blouse en een spencer. Sowieso zit je met een witte, oversized blouse altijd goed en zeker in combinatie met een leren broek.

Een ander nieuw item is de leren blouse. Deze ga je aankomend seizoen heel veel zien. Draag heb eigenlijk gewoon zoals je je leren jasje zou dragen. Ik combineer mijn leren blouse met een lange strakke jurk voor een stoer contrast. Durf je echt ver te gaan. Draag dan je leren blouse boven een
leren rok. Draag er dan wel een basic top onder. Natuurlijk kan je zo'n leren blouse ook gewoon simpel boven een zwarte flared dragen. Leuk met een coltrui eronder!

Met een leren jurkje ben je zo klaar. Een panty eronder, grote jas erover en
you're ready to go. Combineer met simpele laarsjes of ga voor hoge laarzen tot de knie. Ook deze ga je aankomend seizoen veel zien. Ik moet ze alleen nog even zien te scoren ;). Kijk ook eens op de website van OTTO voor heel veel leren items! Op mijn Instagram en TikTok (allebei @loisblog) vind je genoeg outfit inspiratie. Dus neem daar ook vooral een kijkje op. 

Ik doe veel inspiratie op voor outfits en andere dingen op Pinterest. Wil jij nu meer uit Pinterest halen bij je onderneming? Lees dan mijn artikel waarin ik 6 Pinterest tips deel om je naamsbekendheid te vergroten


Hoe zou jij een leren item combineren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.