20 oktober 2020

Outfits | Mijn Instagram looks (okt 2020)

Ooit begon ik deze blog om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik wist nog niet helemaal waarover ik wilde gaat bloggen, maar ik wist wel dat ik graag wilde schrijven en een soort online tijdschrift wilde creëren. Mijn posts bestonden toen vooral uit reviews van nagellak en lipgloss. Langzamerhand nam mijn liefde voor fashion steeds meer de overhand. Ik heb eigenlijk helemaal niks met beauty, dus die nagellak reviews verdwenen langzaam van mijn site. In plaats daarvan deelde ik mijn fashion wishlist en steeds vaker liet ik mijn eigen outfits zien. Dat vond ik echt super spannend, want dan stond ik met mijn gezicht op internet! Nu neem ik dagelijks foto's van mijn outfit en deel ik deze het liefst meteen op mijn Instagram. Een goed telefoon abonnement met veel internet is wel noodzakelijk, want het liefst kijk ik ook nog het liefst de hele dag naar outfits van anderen. Zelf heb ik een telefoon abonnement met 5 GB en veel vriendinnen vragen zich af hoe ik het daarmee doe, haha. Misschien toch een voordeel van veel thuis zitten, gratis WiFi ;). Ik ben dus veel online en houd alles in de gaten. Vandaag laat ik je mijn favoriete looks van afgelopen weken zien. Kijk je mee?

Het leuke aan de herfst vind ik toch dat je veel kunt experimenteren met je kleding. Door de verschillende kledinglagen, is het net allemaal wat spannender dan je outfit in de zomer. Wat natuurlijk heel chill kan zijn, je bent met één jurkje helemaal klaar. Toch vind ik layering erg leuk om te doen. Je kunt zoveel meer combineren. Ik droeg laatst mijn nieuwe spencer. Deze kocht ik in Den Bosch tijdens National Glamour Day. Deze sweater vests zie je tegenwoordig super veel. In winkels en op Instagram kom ik ze overal tegen. Met zo'n vest kan je natuurlijk alle kanten op. Combineer hem, net zoals ik, over een oversized blouse. Of draag er een zwarte coltrui onder. Je hebt de spencers in verschillende vormen en maten. Ook leuk: een langere versie. Combineer deze dan met een lange blouse en een dikke panty. Zo heb je een hele leuke herfst look. Nog even een lange jas erover voor een extra laagje en you're ready to go!
Ik vind het ook altijd leuk om nog iets van kleur te dragen in de herfst en winter. Toch blijft ik dit lastig vinden. Laatst ruimde ik mijn kledingkast op en gingen alle zomerkleding naar zolder. Toen verdween er toch een hoop kleur uit mijn kast. Het groene topje met de vierkante hals van NA-KD bleef gelukkig liggen. Het topje is gemaakt van een dikke stof, dus zit heerlijk warm! Ook deze kleur ga je veel terugzien aankomend seizoen. Net zoals de vierkante halslijnen trouwens! Heb jij zo'n exemplaar al in je garderobe?

Laatst schreef ik een artikel over een andere trend die we veel gaan zien, namelijk leer. Ondertussen heb ik weer wat leren items aangeschaft, oops! Maar dat komt ook omdat ik overal inspiratie zie hoe ik bepaalde items kan combineren. Daarnaast zit een leren broek ook altijd heerlijk warm in de winter en kan hij (redelijk) tegen regen, haha. Je kan leer op leer dragen, maar ook afzonderlijk. Vooral het eerste kom ik tegenwoordig overal tegen. Ik ga hier nog mee aan de slag en dan komt een complete leren outfit vanzelf op mijn Insta!

Deel jij vaak foto's van je outfits op je eigen Instagram?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.