03 november 2020

Shop the look | Sweater dress met lange blouse


Yes! We mogen weer gaan layeren. Laagjes op laagjes dus. Dit vind ik altijd het leukste aan de herfst. Waar je in de zomer zo klaar bent met één jurkje, kun je tijdens het herfst en winter seizoen los gaan met heel veel verschillende items. Zo kan je veel combinaties maken met dezelfde items, maar dan op een andere manier gestijld met andere items. Ik neem je graag mee naar een trend van dit seizoen: een lange blouse onder een sweater dress. Zo'n lange, gebreide jurk houdt je hele lichaam heerlijk warm. Dit is natuurlijk al een outfit op zich, maar met een lange (witte) blouse eronder, maak je de outfit net iets spannender. Ik heb een super leuke outfit gevonden met items uit verschillende webshops. Kijk je mee?

De sweater dress is er in heel veel verschillende modellen, kleuren en materialen. Ik heb gekozen voor een beige tricot jurk met opstaande kraag van de Pull & Bear. Zo'n gebreide jurk is ook leuk met een col. De blouse is van de H&M en is heerlijk lang. Zo komt de onderkant van de blouse nog onder de lange jurk uit. Ook de kraag van de blouse is met deze jurk goed te zien! Om de herfst outfit af te maken heb ik gekozen voor zwarte lange laarzen met snake print van Omoda. De zwarte kleur geeft een lekker contrast met de rest van de outfit. Om de look af te stijlen koos ik voor een zwarte, effen shopper, leren scrunchies en opvallende oorbellen. Hieronder heb ik alle items met de links onder elkaar gezet.

Tricot jurk met opstaande kraag - Pull & Bear
Katoenen overhemdjurk - H&M
Zwarte shopper - The Little Green Bag
Scrunchies van PU - NA-KD
Goud geplateerde structuuroorbel - NA-KD
Zwarte hoge laarzen - Omoda

Deze trend lijkt natuurlijk heel erg op de spencer trend. Hierbij draag je bijvoorbeeld een lange of korte spencer over een lange of korte blouse. Benieuwd hoe ik deze trend stijl? Check dan even deze foto op mijn Instagram, waarbij ik een beige spencer combineer over een witte blouse en een leren flared broek. Nu heb ik afgelopen week een nieuwe bestelling bij Loavies geplaatst en - drie keer raden - daar zit ook zo'n lange gebreide jurk bij. De jurk die ik besteld heb is ook beige, maar dan met col. Een outfitpost hiermee zal ik natuurlijk als eerste delen op mijn Instagram, dus zorg dat je me daar volgt ;). 

Ook heb ik super mooie lange laarzen van Sacha mogen ontvangen. In principe kan ik deze look dus helemaal namaken. En natuurlijk ga ik dat ook doen. Ik ben helemaal fan van deze herfst outfit. Een lange trenchcoat maakt de look helemaal af voor als je naar buiten gaat. Misschien nog een warme sjaal en you're ready to go!

Wat vind jij van deze herfst outfit?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.