12 november 2020

Interieur | Inspiratie white and clean

Inspiratie foto's van een wit interieur met kleurrijke accessoires.

Yes, ik heb leuk nieuws: ik verhuis binnenkort weer naar Nijmegen! Vorig jaar woonde ik voor bepaalde tijd ook al in Nijmegen, maar nu heb ik een vaste plek gevonden waar ik helemaal mijn eigen ding van kan maken. En dat betekent een nieuw interieur, inspiratie opdoen en heel veel shoppen. Altijd al hield ik mooie plaatjes op Pinterest in de gaten en plaatste ik die in mijn interior bord. Ik ben ondertussen al heel vaak geswitched van stijl, grappig om te zien. Op dit moment houd ik heel erg van een wit en rustig interieur, maar wel met opvallende accessoires. Onlangs heb ik al wat spullen voor mijn nieuwe kamer verzameld, bijvoorbeeld een kandelaar voor drie kaarsen in vorm van drie slangen. Echt super tof. Ik deel vandaag graag wat van mijn eigen interieur inspiratie. Kijk je mee?

Begin december zal ik intrekken in mijn nieuwe (studenten)kamer in Nijmegen. De ruimte bestaat uit twee kamers, een grote en een wat kleinere. Ideaal, zo kan ik bijvoorbeeld een aparte slaapkamer, of nog beter, een kledingkamer creëren. Binnenkort zal ik het contract ondertekenen en is alles dus officieel, spannend! Vanaf dan ga ik ook echt meubels kopen, dus voor nu ben ik vooral inspiratie aan het opdoen. Vind ik best lastig, want zo'n studentenkamer is natuurlijk niet hetzelfde als een heel huis en alles moet praktisch worden ingericht. 

Zoals je kan zien, ben ik op het moment erg fan van een rustig, wit interieur. Ik houd van gouden, beige en roze tinten. Dus dat zal straks zeker terug komen in mijn interieur. De twisted candles zijn op dit moment super populair en deze trend zal ik ook meenemen naar Nijmegen. Wat je misschien opvalt is dat ik eigenlijk geen groen in mijn moodboard heb verwerkt. En dat terwijl mijn ouders een bloemenwinkel hebben, haha. Natuurlijk houd ik heel erg van bloemen en zal ik door de winkel van mijn ouders altijd voorzien zijn van een mooi boeket. Met planten ben ik daarentegen geen held, die geef ik te veel of te weinig water waardoor ze nooit lang meegaan (oops!). 

Vanaf nu wil ik graag meer updates delen op mijn blog rondom het verhuizen. Denk aan artikelen over het interieur shoppen en het eindelijk resultaat. Ook op mijn Instagram zal ik veel video's en foto's delen van het proces. Dus als je het leuk vind op dat te volgen, check dan vooral ook even mijn Instagram @loisblog

Bron: Pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.