31 augustus 2020

Inspiratie | Sneaker outfits voor de herfst

Stiekem schrok ik wel bij het typen van de titel van dit bericht. Herfst. Raar om daar nu al mee bezig te zijn. Op de laatste dag van augustus. Ook al kan deze dag er best als een herfstdag mee doorgaan, het blijft voor mij toch altijd een lastig puntje. Waar de meeste mensen kammen met een winterdipje, heb ik dat met de herfst. Ieder jaar rond deze tijd klaag ik over dat de dagen weer korter worden, de vallende bladeren, de kou, wind, regen, bah. Van mij mag het het hele jaar zomer zijn. Behalve, als het gaat om kleding. In de zomer ben je zo klaar met een makkelijk jurkje. In de herfst en winter kan je pas los gaan. Met laagjes, prints, nog meer laagjes, accessoires, zoals sokken, jassen, nog meer laagjes. In dit artikel wil ik je laten inspireren met sneaker outfits. Want die zijn ook gewoon heel makkelijk te dragen in het aankomende seizoen. Kijk je mee?

Een paar dames sneakers draag je het hele jaar door. In de zomer onder een jurkje of biker shorts en in de winter met een paar dikke sokken en een goede jeans. Toch krijg ik vaak de vraag of ik geen koude enkels heb wanneer ik mijn sneakers met -2 graden draag. Ik vind dat altijd zo meevallen. Als de rest gewoon lekker warm aangekleed is, heb ik nooit last van dat kleine beetje blote huid. Gelukkig hoeven we daar voorlopig nog niet aan te denken. Hopelijk blijft de herfst nog een beetje mild. 

Een lange rok vind ik altijd top in de herfst. Nog een beetje dat zomerse gevoel, maar wel bedekte benen. Ik heb verschillende soorten maxi skirts in verschillende printen en modellen. Je zomerse slippertjes wissel je gewoon voor een paar stoere chucky sneakers. Easy peasy! Hetzelfde geldt trouwens voor een maxi dress. 

Ben je niet zo van de rokken en jurken? Sneakers zijn misschien wel het makkelijkst te combineren met een broek. Mij zie je alleen niet meer zo snel in een skinny jeans. Begint toch een beetje saai te worden. Een mooie mom jeans of straight jeans combineer je ook super goed met een sneaker. Combineer met een wat hogere sok voor een echte street style look. Witte sneakers met een wit Nike sokje doen het heel goed ;)

Ook leren broeken hoef je niet perse met een nette schoen te dragen. Ook hierbij vind ik het tof om ze met een grote sneaker te combineren. Net zoals onder een nette pantalon, zodat de look meteen iets stoerder wordt. Maar je vertrouwde Converse staan er ook heel goed onder!

Hoe combineer jij je sneakers in de herfst?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.