27 mei 2020

Inspiratie | Swimwear in je dagelijkse zomer outfit

Ben ik de enige die niet buiten op een laptop kan werken? Ik dacht het is heerlijk weer, laat ik eens buiten met mijn laptop gaan zitten. Toch nog op een efficiënte manier werken aan een tan. Ik zie het zoveel voorbij komen op Instagram en Snapchat. Maar ik vind er niks aan. Het scherm van mijn laptop kan ik nauwelijks zien, ik knijp mijn ogen constant samen waardoor ik steeds traanogen heb en ik kan niet in een fijne houding voor langer dan 5 minuten zitten. Doe maar maar gewoon een normale werkplek, dan ga ik wel gewoon lekker genieten van de zon met een goed boek, maar geen laptop. Het mooie weer geeft mij wel weer inspiratie om op zoek te gaan naar nieuwe bikini's en badpakken. En als jij nu wel buiten in de zon kan werken, is het misschien ideaal als je je swimwear kan combineren in je dagelijkse outfit. Hierbij wat inspiratie en tips, lees je mee?
Twee zomers geleden werden badpakken weer erg populair. Ik had toen wel een badpak, maar die droeg ik eigenlijk alleen thuis of bij binnenzwembaden. Afgelopen zomer had ik de smaak wel goed te pakken en had ik een super gaaf badpak van Hunkemöller (en nog drie anderen). Hij zat zo lekker comfortabel, dat ik hem eigenlijk niet meer uit wilde doen. Heel gemakkelijk trok ik er alleen een short over aan en stapte ik in de auto. Eigenlijk een hele toffe look. Waarom zou je een swimwear alleen aan doen als je gaat zonnen of zwemmen? Het kan ook onderdeel zijn van je outfit!

Een badpak gecombineerd met bijvoorbeeld een spijkerbroek is super easy. Maar swimwear kan ook chic! Wat dacht je van een one shoulder badpak met een nette pantalon? Of met een lange rok en een grote hoed? Toch meer casual? Ga dan voor een bandeau bikini top met een linnen short. Helaas dat we geen festivals hebben dit jaar, maar een hippe bikini top kan ook heel tof staan met een gekleurde flared pants. 

Inspiratie opgedaan? Tijd om te shoppen! Alle winkels hebben weer genoeg bikini's en badpakken voor aankomende zomer. Shop bijvoorbeeld bij LASCANA, H&M of NA-KD . Ga jij voor een triangel bikini, een halterbikini of een badpak? Ik ben heel benieuwd! Check nu ook mijn vijf favoriete bikini's van dit moment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.