19 mei 2021

Vijf leuke bikini's voor de zomer

Oké, het weer zit niet echt mee. Elke dag krijg ik Snapchat herinneringen van een, twee of drie jaar geleden waarbij ik of met een glas wijn op het terras zat of in bikini in de tuin lag. Nu zit ik elke dag in een trui achter mijn laptop te werken aan mijn scriptie en kijk ik om de paar minuten of het al gestopt is met regenen zodat ik boodschappen kan doen. Ondanks de slechte weervoorspellingen word ik overspoeld met leuke bikini's, badpakken en andere swimwear. Want ja, die ene dag dat iedereen massaal naar het strand vertrekt komt er. Geloof me. En dan wil je natuurlijk wel een leuke nieuwe bikini aan. Daarom een tip: scoor er nu alvast eentje, want als je er straks echt een nodig hebt, zijn de leukste al weg. Ik help je een handje en deel mijn vijf favoriete bikini's van dit moment. 

1. Zwarte asymmetrische bikini van OTTO (top en broekje)
2. Blauw/wit gestreepte bikini van Hunkemöller (top en broekje)
3. Lila bikini van H&M (top en broekje)
4. One shoulder bruine zebra bikini van Catwalk Junkie (top en broekje)
5. Asymmetrische panter bikini van OTTO (top en broekje)

Zoals je ziet neig ik voornamelijk naar asymmetrische bikini tops. Vorige zomer zag ik ze al veel voorbij komen en ik denk dat dat dit jaar alleen nog maar meer wordt. Daarom bovenaan mijn wishlist: een one shoulder bikini. Niet het beste voor de tan lines, maar wel echt fashionable. Ook leuk om gewoon als top te dragen met eventueel een oversized (witte) blouse erover. Voor de rest zijn dieren printjes ook echt een blijvertje. Mijn favoriet was altijd de panterprint, maar ik ben ook steeds meer fan van de zebra. 

Van bikini's heb ik er nooit genoeg. Elk jaar vul ik mijn kast weer met een aantal setjes. Ik vind het ook leuk om verschillende bikinisets met elkaar te combineren. Een bikinitop van de een met een bikinibroekje van de ander. Zo verdubbel je eigenlijk je bikini stash! Ideaal. 

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.