05 mei 2021

Highlights zetten bij The Color NijmegenTien maanden heeft het geduurd. Gister ben ik eindelijk weer naar de kapper gegaan. Dat heeft tien maanden geduurd, want de keer daarvoor was ergens in augustus vorig jaar. Onder tussen alweer bijna een jaar geleden, oeps. Ik schrijf dit artikel met fris, nieuw kapsel wat ook nog eens heerlijk ruikt. Fijnste gevoel ever! Ik ben weer naar The Color in Nijmegen geweest. Dit was nu mijn derde keer en ik ben elke keer weer super blij met het resultaat. Benieuwd naar wat ik precies gedaan heb? Lees dan snel verder.

The Color
is nog maar een jonge organisatie. In 2016 opende de eerste The Color salon haar deuren in de Pijp in Amsterdam. Het onderscheidende element bij The Color is dat zij zich focussen op haarkleuren en werken daarvoor met verschillende kleurtechnieken. Op dit moment zijn The Color salons gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Als Nijmegenaar ben ik daar super blij mee en heb ik ondertussen al mijn derde afspraak gehad. 

Vroeg was ik super blond, maar de laatste jaren merk ik dat ik steeds donkerder wordt. Toch wil ik het liefst bij blond blijven. Daarom zet ik meestal om het half jaar nieuwe blonde highlights. Mijn hele haar verven doe ik liever niet. Ik vind het ook mooier wanneer je mijn echte haarkleur nog kan zien. De onderkant van mijn haar is inmiddels kastanje bruin, maar de bovenkant is weer heerlijk blond. 


De afspraak duurde ruim vier uur. Een lange zit, maar dan heb je ook wat. Naast de highlights heb ik ook mijn haar laten knippen. Er is niet heel veel vanaf (op de dode punten na), maar de voorste plukjes wilde ik wel echt weer wat korter hebben. Dat geeft iets meer vorm aan mijn gezicht. Heel kort zal ik ook niet meer zo snel gaan. Een paar jaar geleden liet ik er wel een groot stuk afknippen. Maar voor nu zijn de dode puntjes voldoende ;). Ook voelt mijn haar weer gezond en zacht en ruikt het heerlijk fris dankzij de haarproducten van Matrix en Milk_shake. Als laatste zijn mijn haren nog gekruld, de blonde highlights komen daardoor nog beter uit vind ik!

Kom je nu uit de buurt van Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen en denk je erover na om je haar te kleuren? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Een Color Specialist kijkt dan naar de kwaliteit van jouw haar, luister naar je wensen en zal dan een behandeling voorstellen. Je ontvangt ook meteen een prijs indicatie. Maak je daarna voor de eerste keer een afspraak bij The Color salon? Dan ontvang je 20% korting op je eerste behandeling. Check daarvoor hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.