25 april 2016

New in / Short hair don't care


De meeste van jullie hebben het vast wel gezien, maar zoals beloofd in mijn vorige post, vertel ik jullie graag over mijn nieuwe kapsel. Er is een flink stuk vanaf, zo'n 20 centimeter denk ik. Ook is het meer in laagjes geknipt en is het aan de voorkant wat langer dan aan de achterkant: de longbob. Ik heb nu al het gevoel dat mijn haar al flink is gegroeid, terwijl het pas 10 dagen geleden is geknipt. Kijk je mee?Ik ging 14 april naar Rob Peetom in Den Bosch. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van deze naam had gehoord, maar het bleek een van de bekendste salons te zijn. Ik kreeg bij het event van Mart Visser een giftcard voor een gratis haar behandeling naar keuze. Na even geïnformeerd te hebben bij de salon, kon ik dus een afspraak maken voor gratis wassen, knippen en föhnen. 


Ik had van te voren al een aantal foto's gevonden ter inspiratie. Ik was mijn lange haar zat. Het voelde aan als stro en ik wilde weer gezond, glanzend haar. Ik besloot voor een korte coupe te gaan. Bij Rob Peetom kreeg ik persoonlijk advies en daarom besloten we een longbob te doen en flinke laagjes in mijn haar te knippen. Als ik dit niet zou doen, zou mijn haar aan de onderkant heel wijd uitlopen, zodat het net op een driehoek zou lijken. Mijn haar is niet geverfd. Ik zit vaak highlights en je leest hier een artikel over The Color Nijmegen.


Zo zag mijn kapsel eruit net na de knipbeurt. Na het knippen werd het nog mooi in model gebracht. Ik had absoluut geen spijt, want wat zag het er mooi uit. Ik ben zo blij met het resultaat. Ik moet wel zeggen, als je net terug komt van de kapper zit je haar altijd beter dan wanneer je het zelf moet doen. Maar, ik heb een aantal haar routines bekeken van mensen met ongeveer hetzelfde kapsel als mij en het lukt me al aardig om er wat moois van te maken. Het is wel even wennen hoor... Maar zoals ik al zei, ik heb er absoluut geen spijt van en ik ben heel blij met het eindresultaat! 

Wat vind jij van mijn nieuwe coupe?

24 opmerkingen:

 1. Het staat je heel mooi! Ik heb een tijdje geleden ook mijn haar kort geknipt. Soms heb ik er spijt van maar meestal ben ik er ontzettend blij mee. Het groeit wel weer, toch haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt, maar ik denk dat ik het wel kort houd, want ik krijg er veel complimenten over en ik vind het zelf ook heel leuk staan! :D

   Verwijderen
 2. Staat je heel erg leuk! Ik vind een lange bob altijd zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt zo mooi! Het zit ook zo speels met dat beetje krul. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je goed, mooi! Ik haal echt no way gose iets van mijn lengte af haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap dat het wennen is, maar het staat je wel heel erg leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het jou zeker mooi staan! goede keuze hoor haha :) Ik heb het laatst ook korter gedaan, maar wil het nu weer langer laten groeien. Problemen van een vrouw natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Loïs, wat staat dat korte haar je goed! Onwijs mooi met die laagjes ook<3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het niet durven, maar dit kapsel staat je onwijs goed! Vooral op de laatste foto zit het echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het je echt super leuk staan! Ik wil m'n haren ook weer eens wat korter laten knippen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, voor mij is het echt een fijn gevoel, weer iets nieuws!

   Verwijderen
 10. Staat je echt goed, dat korte haar!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.