29 april 2016

Outfit / Army green bomber jack


Mijn oranje nagels voor Koningsdag passen ook leuk bij de nieuwe outfit die ik draag. Army green en oranje vind ik geen slechte combi, dus ik houd de Koningsdag sfeer er nog even in. Het bomberjack is nieuw. Mijn moeder, zusje en ik doen er samen mee. We hebben hem in de maat L, zo zit 'ie wat meer oversized en dat is helemaal niet erg. We kochten hem bij Jewelz & More. Kijk je mee naar hoe ik hem combineer?


Bomberjack, JEWELZ&MORE | T-shirt, VERO MODA | Jeans, MANGO | Sneakers, ZALANDO | Tasje, LOAVIES | Horloge, OOZOO | Zonnebril, POLETTE


Zoals je ziet heb ik mijn lievelingsbroek weer aan. Ik ben zo dol op de kleur en de pasvorm is perfect. Ik heb erg lange benen, dus een broek is bij mij al snel te kort. Nu heb ik twee broeken van de Mango en die zitten zo perfect, daar ga ik echt vaker mijn broeken halen. (Die van de Only zijn trouwens ook heel fijn lang, maar daar vind ik dat de kleur zo snel vervaagd.)


Het bomberjack heeft zilveren ritsten en knopen. Toch heb ik ervoor gekozen om rosé kleurige accessoires te dragen. Het kan prima samen gaan. Army green en zilver vind ik leuk staan, maar die kleur past ook perfect met de kleur rosé. Met zilveren accessoires wordt het misschien te eentonig. Verder draag ik ook een nieuw accessoire, een nieuwe zonnebril van Polette. Later nog een betere blogpost daarover!


Ik kon trouwens ook niet goed kiezen welke schoenen ik hieronder moest doen. Laarsjes, brogues of sneakers. Uiteindelijk ben ik voor de sneakers gegaan en heb ik dus voor een totale sportieve look gekozen. Het leuke aan een bomberjack is dat je hem eigenlijk in elke situatie kan dragen. Sportief, zoals ik nu heb, maar een bomberjack kan ook leuk zijn op een heel chique jurkje. 

Wat vind jij van mijn nieuwe bomberjack en deze outfit?

21 opmerkingen:

 1. Hele toffe bomberjack,I like it! En je hebt hem super leuk gecombineerd. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die bomberjack is zo leuk, heel tof kleurtje ook!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk jack, staat je echt heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke bomberjack! Je ziet er nu zo veel voorbij komen, maar dit lichte kleurtje vind ik juist wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Dat bomberjack is echt mooi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi
  wat een leuke outfit.
  het staat je heel goed.
  de bomberjack vind ik het mooiste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Ik haal ook het liefst mijn broeken bij Mango (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je outfit echt top! Alles past bij elkaar, en dat jasje vind ik echt geweldig! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie outfit! Het jasje is echt prachtig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe outfit! Ik vind het bomberjacket echt geweldig! Supergave kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik belandde op jou blog. wat een super toffe outfit! even een vraagje hoelang ben jij?
  ik ben zelf ook 1,79 en heb dus ook vaak het probleem dat ik moeilijk broeken kan vinden. Tip: kijk is naar de broeken van jaqueline de young en vero moda! :) heb jij misschien nog tips voor mij waar ik lange broeken kan vinden? en heb je misschien een linkje van het bomberjack? xx Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ben 1.80 en ik heb ook vaak broeken van Vero Moda (en Only etc). Deze broeken zijn erg lang, maar de kleur vervaagd ook vrij snel. Soms zijn de broeken van Costes ook vrij lang, dus daar zou ik ook een proberen. Succes!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.