02 mei 2016

New in / Alessandro (Polette)


Het weer viel afgelopen week heel erg tegen. Het was bizar koud voor de lente/april en daar wordt niemand blij van. Gelukkig zou het aankomende week beter worden, ik hoorde zelf 20 graden, yay! Tijd voor zonnebrillen dus. Zoals jullie misschien wel weten heb ik al een aantal brillen van Polette, een online opticien met sinds kort ook een winkel in Amsterdam. Ik vind de brillen van Polette echt heel fijn. Je kan namelijk alles aanpassen aan je eigen voorkeur. Ik heb nu voor een zonnebril op sterkte gekozen, zodat ik met een zonnebril toch nog goed kan zien. Kijk je mee?De bril die ik bestelde heet Alessandro. Met deze bril zit je helemaal goed dit seizoen. De oversized zonnebrillen zijn helemaal in en een grote trend voor de zomer. In the pocket, dus. Ik heb voor een zwarte bril gekozen, omdat, ja zwart. Zwart is gewoon mooi en met die gouden pootjes maakt het de zonnebril heel klassiek en tijdloos. 


De zonnebril heb je al voor 19.99 EUR. Wil je hem op sterkte zoals ik? Dan betaal  je nog iets meer. Dit hangt helemaal af van jouw voorkeur. 


Ik ben heel blij met deze nieuwe eyecatcher. Laat dat lekkere weer maar komen, want ik kan niet wachten om deze te dragen. 

Wat vind jij van oversized zonnebrillen? 


Dit artikel is in samenwerking met Polette

16 opmerkingen:

 1. Oh I like it! Hele toffe zonnebril. Heel erg leuk <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, de brillen van Polette zijn inderdaad erg gaaf! Ik zit ook nog op een bestelling te wachten, ik ben zó benieuwd naar hoe die er in het echt uit ziet. Dit model ziet er in ieder geval heel erg gaaf uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke bril! Mooie details ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige bril! Ik wil ook heel graag bij Polette bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bril, erg mooi model! Ik draag zelf altijd zo'n ray-ban montuur, oversized zonnebrillen staan mij niet zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er echt heel gaaf uit. Ik had niet verwacht dat de prijs zo goed was. Ik hou wel van oversized zonnebrillen, ik vind het altijd net even iets stoerder staan;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, en het is een grote trend voor aankomende zomer!

   Verwijderen
 7. Super toffe zonnebril. En hele leuke blog! Ik ga je zeker volgen! Liefs, Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem heel erg mooi, zeker het donkere en klassieke montuur! Hier ga je vast veel plezier van hebben met dit zonnige weer :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.