13 mei 2016

Outfit / Black and white


Yay, eindelijk weer tijd om te bloggen! Afgelopen week was zó druk. Ondanks de meivakantie, had ik geen tijd om te bloggen (en te Instagrammen!). Dat voelde heel raar, maar toch kon ik geen tijd vinden om foto's te maken en te schrijven. Sorry! Maar vanaf vandaag weer gewoon artikelen op maandag, woensdag en vrijdag. Ik maakte gister outfitfoto's met Marlies toen we voor school foto's moesten maken van Nijmegen. Kijk je mee?
T-shirt, ZARA | Rok, VERO MODA | Schoenen, PRO | Zonnebril, POLETTE | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Horloge, IKKI


Het was eigenlijk de bedoeling dat Marlies een paar foto's van de achterkant van mijn outfit zou maken voor een foto op Instagram (haha), maar uiteindelijk kon ik er ook wel een outfitpost van maken. De leren rok van Vero Moda heb ik volgens mij nog nooit in een outfitpost gebruikt, dus dat kwam mooi uit. Het is echt een super fijne rok, want hij zit wel mooi strak, alleen je kan er nog heel goed in bewegen. 


Het is een hele simpele outfit, maar wel geschikt voor een schooldag als het lekker weer is. Helaas is vandaag nog de enige warme dag, want vanaf het weekend blijft het voorlopig weer rond de 10 graden (hallo weervrouw). 

Wat doe jij aan naar school met dit lekkere weer?

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ik ben nog opzoek naar zon strakke leren rok. Hebben ze hem nog bij de Vero Moda?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het niet, ik heb de mijne al een paar maanden. Maar, ik denk dat ze bij veel winkels nog zulke rokken hebben!

   Verwijderen
 2. Leuk dat rokje en dat shirt! Staat goed bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's en een hele leuke outfit heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi
  leuke outfit.
  het staat super goed.
  het rokje vind ik het mooiste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor het delen van deze geweldige inhoud, het is erg nuttig voor mij, mode gaat helemaal over de nieuwste trend met betrekking tot kleding op de markt. dus ik ben erg geïnspireerd door deze blog, om 2021 stijlvolle dameskleding in Nederland er doorheen te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.