16 mei 2016

New in / Samsung Galaxy S6


Het is eindelijk zover: ik heb een nieuwe telefoon! Ruim een jaar liep ik met een kapot scherm rond. Mijn telefoon deed het nog prima, alleen het zag er echt niet meer uit (het hele scherm was kapot en overal zat plakband). Na veel research te hebben gedaan (ik kan zo moeilijk keuzes maken) ben ik voor de Samsung Galaxy S6 gegaan. Klopt, de S7 is er ook al, maar die vind ik nog echt te duur. Ik zocht een telefoon met een super goede camera, zodat ik ook met mijn telefoon mooie foto's kan maken (voor op Instagram). Kijk snel verder voor meer foto's van mijn telefoon én hoesje!
Ik ben al jaren #teamSamsung. In groep 8 kreeg ik mijn eerste telefoon, zo'n schuifbaar ding van Samsung. Daarna ging ik over naar de Samsung Star, want iedereen had die toen. Uiteindelijk kwamen de smartphones en kocht ik een Samsung Galaxy S2. Na twee jaar ging deze kapot en ik ging opzoek naar een nieuwe telefoon. Een Huawei. In het begin was 'ie heel fijn, maar later begon ik dat ding echt te haten. De camera werd steeds slechter, ik kon bijna niks meer opslaan of downloaden en hij liep steeds vast. Het scherm was dus ook helemaal kapot... Ik was super blij toen mijn abbonement was afgelopen en ik een nieuwe telefoon uit mocht kiezen. (Zo, dat was mijn telefoongeschiedenis ✌)


Ik vind de Samsung Galaxy S6 een heel fijn model. Hij ziet er prachtig uit, de camera is uitstekend en het besturingssysteem is ook handig en snel. Om mijn mobiel te beschermen, heb ik voor een marmer telefoonhoesje gekozen van ExclusieveHoesjes.eu. Ik ben zo'n fan van marmer en hij past heel mooi bij mijn nieuwe smartphone. Omdat ik een witte telefoon heb, heb ik gekozen voor het witte marmer, maar ze hebben hem ook in het zwart.


De telefoon heb ik nu een week en ik ben er heel blij mee. Op internet las ik dat het enige nadeel de batterijduur is. Deze zou niet heel goed zijn, waardoor de telefoon niet lang mee kan. Dit is helemaal niet het geval. Op een normale schooldag haal ik hem rond half 8 uit het stopcontact en als ik 's avonds weer naar bed ga rond 11 uur is hij nog steeds rond de 35%. Natuurlijk zal dit in loop van tijd steeds minder worden, maar het is veel beter dan ik had verwacht.

Ben jij #teamSamsung of #teamApple? Of heb jij een ander telefoonmerk?


Dit artikel is in samenwerking met ExclusieveHoesjes.eu

4 opmerkingen:

 1. #teamsamsunggg! Aangezien mijn vader fel tegen Apple is haha. Mooi ding en het hoesje is ook leuk. Ik moet ook echt een nieuw mobiel.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons thuis hebben we van alles wat: Samsung, Apple en Huawei :D

   Verwijderen
  2. Haha, lol dat heb ik dus ook!

   Verwijderen
 2. ik ben toch echt voor team apple haha

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.