18 mei 2016

Favorites / Sandals


Nu de zomer er weer aankomt, is het tijd voor zomeritems. Ik heb afgelopen weekend mijn kledingkast summer proof gemaakt. Alle winterkleren eruit en alle zomerkleren erin. Jurkjes, frisse kleuren en zonnebrillen, wat een heerlijk gevoel. Ik kwam er wel achter dat ik nog niet heel veel zomerschoenen heb. Slip-ons en loafers heb ik wel, maar nog niet die echte open schoen, zoals sandalen. Daarom heb ik meteen online gekeken en vandaag deel ik mijn favorieten. Ik ben best trots op mezelf, want er zit maar één zwarte schoen bij, haha. Kijk je mee?
Ik vind de sandalen allemaal even zomers, vooral nummer 5 van Steve Madden. Die kleur heb ik nog nooit gehad, maar het lijkt me heel mooi staan onder een witte jeans. Ook de gladiator schoenen vind ik echt heel tof. Het is een echte trend en je hebt ze in zoveel verschillende varianten. Natuurlijk kan een panterprintje ook niet ontbreken.

1. Steve Madden (59.95 USD)
2. Sacha (79.99 EUR)
3. Steve Madden (119.95 USD)
4. H&M (19.99 EUR)
5. Steve Madden (89.95 USD)
6. Sacha (64,99 EUR)

Dit zijn mijn 6 favorieten van dit moment. Het zijn allemaal schoenen in de trends van nu: gladiators, panterprint, pastel en fransjes. Ik kan niet wachten tot de zomer!

Welke van bovenstaande is jouw favoriet?


7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.