20 mei 2016

Inspiration / The bodysuit


De bodysuit. Ik moet eerlijk bekennen dat dit item niet meteen mijn favoriet was. Maar, hoe vaker ik het zag, hoe leuker ik het vond. Hij hangt tegenwoordig overal, dus hij kan absoluut niet meer genegeerd worden. De bodysuit is werkelijk in alle stijlen te vinden. Romantisch met kant, sportief met een grote tekst (hij is zelf een sportitem geworden, bijv. Ivy Park), sexy met lace-up en casual met knoopjes. Lees snel verder voor stijltips!

Ik draag vaak mijn shirts en tops in mijn broek. De bodysuit klik je tussen je benen vast. Een mooi voordeel is dus dat je geen blote rug krijgt! Nu de zomer er weer aankomt, is het mouwloze exemplaar perfect, maar we zien hem ook met lange mouwen voorbijkomen. Het item sluit mooi aan op je lichaam en is daarom goed te combineren met een wijde broek. Denk aan een boyfriend jeans of een flared jeans. Iets te koud? Draag een leren jack over je schouders voor een fashionable look. 


Een rok staat natuurlijk ook heel mooi bij een bodysuit. Wederom kan je gaan voor een wijde variant of een maxi skirt en een paar sandaaltjes. Ga je voor écht chique? Kies dan voor een mooie kokerrok en een goede pump. Draag de lace-up (touwtjes aan de voorkant) voor een sexy twist. 

Wat vind jij van de bodysuit? Heb jij er al een in je bezit?

14 opmerkingen:

 1. Zelf heb ik er twee in mijn bezit, eentje van kant en een grijs gemêleerde, allebeide zonder mouwen! Ze zijn heeel fijn te combineren, alleen het vastklikken van de drukknoopjes vind ik altijd zo'n struggle hahaha. Die met streepjes vind ik tof, love streepjes! <3

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat is altijd wel een struggle inderdaad. Ik vind gemêleerde ook altijd heel mooi!

   Verwijderen
 2. Ik heb er zelf nog geen een in bezet maar ik vind ze wel echt heel erg tof! Ik wil er graag eentje gaan kopen voor de zomer, en dan eentje met een leuk vrolijk printje.

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet er ook nog eentje kopen. Inderdaad met een leuk printje.

   Verwijderen
 3. Leuk dat overzichtje, zo zie je inderdaad goede wat je ermee kunt. Ik heb ze zelf nog niet zien hangen (erg he haha) Nu ben ik ook niet echt veel in de winkels geweest moet ik zeggen. Vroeger droeg ik ze wel met regelmaat, inderdaad dat je rug niet koud wordt is heel fijN!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, heel fijn. Bij de Zara hebben ze er veel, misschien dat je daar eens kunt kijken!

   Verwijderen
 4. Jaa er zitten geweldige tussen! Ze hebben bij de Bershka op dit moment heel veel mooie exemplaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Ik zag bij Newlook een aantal hele gave playsuits, maar ben bang dat ik ze niet fijn vind zitten, haha. Naar dit artikel toch maar eens een paar bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit doet mij altijd nog iets te veel aan Kim Kardashian denken hihi. Toch wil ik het stiekem ook eens proberen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! ik moet ook nog eens een goede kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.