23 mei 2016

Favorites / Outfits van mijn favoriete modemeisjes #1


Zoals misschien bij de meeste van jullie, is Instagram mijn favoriete app voor inspiratie. Je kunt er van alles vinden. Ik volg veel fashionbloggers/stylisten zoals Lizzy van der Ligt, Stephanie Broek en Nicole Huisman. Ze hebben ook allemaal hele mooie accounts en dat vind ik ook echt heel belangrijk. Behalve Instagram gebruik ik ook andere bronnen voor fashion inspiratie. Amayzine.com is een favoriete site van mij. Verder kijk ik ook alle filmpjes van Fashion Chick om me te laten inspireren. Vandaag laat ik die outfits zien van mijn favoriete modemeisjes. Kijk je mee?


Kae Suterland
Kae ontdekte ik via Amayzine. Ze staat vaak in hun rubriek 'Look of the day'. Deze outfit vind ik echt te gek. Ze draagt een shirt van Forever 21 en een heel tof bomberjack van ByDaan. Verder zijn de broek en riem van Urban Outfitters en de schoenen van Adidas. I love her style!


Fashion Hoax
Over Lian heb ik al een keer een speciale post geschreven. Ik volg haar op Instagram en sinds een tijdje zie ik haar ook vaak in de filmpjes van Fashion Chick. Haar stijl is perfect. De laatste tijd is ze weer helemaal into basics en dat vind ik helemaal niet erg. Ze maakt met een simpel wit T-shirt de mooiste en meeste chique outfits.


Style by Jules
Jules volg ik al heel lang op Instagram. Haar stijl vind ik een beetje op die van Lian lijken. Basic, chique en vooral erg stijlvol. De combinatie van vrouwelijk en stoer vind ik bij Jules ook heel leuk. Dan zie je haar weer in een witte pantalon en dan weer in een oversized ripped jeans. I like it


Lizzy van der Ligt
Natuurlijk ken ik Lizzy al heel lang (wie niet?). Maar, ik moet eerlijk bekennen dat ik haar pas sinds kort volg op Instagram. De reden daarvan is dat ik haar eigenlijk overal wel tegen kwam, zonder haar daadwerkelijk te volgen. Ze kwam overal wel een keer voorbij, in tijdschriften, websites, Youtube, etc. De stijl van Lizzy is kleurrijk met veel patches en stickers. Ook houdt ze van sneakers en opvallende eyecatchers. 

Bij wie (of wat) haal jij je inspiratie vandaan?


11 opmerkingen:

 1. Die groene bomberjack van Kae is echt gaaf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh ik moet zelf meer modemeisjes gaan volgen hihi lekker inspiratie opdoen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende alleen Kae nog niet. Ze is zo knap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, de outfit van Lizzy vind ik vooral heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, spijker op spijker vind ik heel leuk de laatste tijd!

   Verwijderen
 5. Zo leuk inderdaad om op deze manier inspiratie op te doen. Ik ben ook echt dol op Lizzy en ik moet echt een tuinbroek!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ook! Ik wil voor de zomer een tuinbroek maar dan in een short vorm, geen idee hoe dat heet eigenlijk..

   Verwijderen
 6. Super toffe outfitjes! Leuk om inspiratie op te doen. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.