25 mei 2016

Win / To Die For Swimwear bikini



Het duurt volgens mij nog vijf weken voordat ik zomervakantie krijg. Vijf weken, dat is nog zo kort. Dit schooljaar ging ongelofelijk snel. Dat kwam mede omdat het een erg druk jaar was, dus ik kijk heel erg uit naar de zomervakantie. Ik heb zin in zon, zee, strand, ijsjes, jurkjes, bbq's, cocktails, teenslippers, zonnebrillen, tan lines én bikini's. Heb jij nog een bikini nodig voor de zomer of kan je er geen genoeg van krijgen (zoals ik)? Ik mag namens To Die For Swimwear een bikini naar keuze aan één van jullie weggeven. Kans maken? Lees snel verder wat je daarvoor moet doen.




Wil je meedoen met deze Instagram give-away? Dit is wat je moet doen.
1 ❣ Volg @loisblog en @todieforswimwear op Instagram
2 ❣ Tag onder deze foto op Instagram 1-6 vrienden die deze winactie ook leuk zullen vinden.

Dat was het! Simpel toch? To Die For Swimwear heeft hele mooie, schattige bikini's, dus het is zeker de moeite waard om mee te doen. De winnaar krijgt over drie dagen bericht van het bikinimerk zelf. Ik zal dan op Instagram ook bekend maken wie de winnares is, zodat het voor iedereen duidelijk is.



Doe jij mee aan deze winactie? Succes!


Deze winactie is in samenwerking met To Die For Swimwear.

9 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.