27 mei 2016

New in / Fab. by Fabienne telefoonhoesje


Sinds kort heb ik een nieuwe telefoon: de Samsung Galaxy S6 (weer weten? Lees dit artikel). En om hem de allerbeste bescherming te geven, ging ik opzoek naar een booktype telefoonhoesje, zodat de voor- en achterkant beschermt zijn. Ik kwam terecht bij dit fashionable zebraprint hoesje, een echte eyecatcher! Dit dierenprintje had ik nog niet in mijn bezit, dus die moest ik hebben. Lees snel verder voor meer info en foto's!

Dit hoesje heb ik besteld bij Telefoonhoesjesxl.nl en hij is van het merk Fab. (by Fabienne). Ik ben al een aantal jaar fan van dit merk. Ze hebben super leuke portemonnees, tassen, schoenen en nog veel meer. De webshop heeft dit model ook nog in een luipaardprint, maar ze verkopen ook andere hoesjes van Fab. 


Het leuke aan dit hoesje is de print, maar vooral ook het materiaal. Het is namelijk gemaakt van harig leer. In het begin is het wel even wennen, want het prikt best wel, maar na een tijdje merk je daar niet zo veel meer van. Aan de binnenkant heeft hij een suèdine voering. Verder heeft het telefoonhoesje een afneembaar polsbandje, zodat je hem ook aan je pols kunt laten hangen. De sluiting is ook erg fijn, omdat er een krachtige magneet in zit.


Naast bescherming van mijn telefoon, vond ik het ook belangrijk dat ik er pasjes en/of briefgeld in het hoesje konden. Dit hoesje heeft twee vakjes voor pasjes en een groot vak voor geld en briefjes. 


Ben jij nog opzoek naar een hoesje voor je telefoon? Bij Telefoonhoesjesxl.nl hebben ze Fab. hoesjes voor ook voor iPhone 6/6s en Samsung Galaxy S5 Mini. Liever een ander merk (Blond Amsterdam, Guess, Adidas)? Dat kan natuurlijk ook! :)

Wat vind jij van dit fashionable hoesje?

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.