30 mei 2016

New in / New Balance


Good shoes take you to good places. Ik ben dol op nieuwe schoenen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik zie vaak de vraag voorbij komen: 'Ben jij een schoenen- of een tassenmeisje?'. Nou, ik ben absoluut een schoenenmeisje. Laarsjes met of zonder hak, pumps, loafers, brogues en sneakers, love them.  Afgelopen week ontving ik een nieuw paar New Balance van Sneakers. Kijk je mee?
Deze New Balance hebben een geweldig voetbed. Ze zitten super stevig en voor mij is dat heel erg belangrijk i.v.m. mijn houding. Door dit stevige voetbed  lopen ze heerlijk comfortabel. Verder vind ik de kleur heel mooi. Nog nooit heb ik donkerblauwe sneakers gehad, maar het is een super handige kleur. Ze staan heel leuk onder een spijkerbroek, maar bijvoorbeeld ook onder een spijkerjurkje. Verder zou een witte broek ook geweldig bij deze sneakers passen. 


De hoge zool maakt me zo'n 2 cm langer. Handig voor kleine meiden die liever niet op hakken lopen ;). Ik heb heel veel zin om deze sneakers te gaan dragen. Houd mijn blog goed in de gaten, want er komen nog veel leuke dingen aan in samenwerking met Sneakers. Volgende week zal ik een outfit laten zien met deze sneakers en die week daarop komt er een leuke verrassing! Stay tuned!

Wat vind jij van deze New Balance?

Dit artikel is in samenwerking met Sneakers

11 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige schoenen! Ze lijken me heel erg comfortabel :) Ben benieuwd naar je outfit foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk zijn deze sneakers! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke sneakers. Mijn eigen New Balance lopen ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele toffe sneakers! Ik ben REUZE benieuwd naar de verrassing trouwens, laat maar komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze echt heel erg tof! En ik ben ook klein dus 2 cm klinkt heel goed;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh die zijn gaaf, ben benieuwd hoe je ze gaat stylen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.