06 juni 2016

Outfit / All of NIKKIE


Joehoe, na een hele lange tijd staat er weer een nieuwe outfit online! I love this look! Gisteren was het heerlijk weer (nouja heerlijk, het was HEET) en koos ik ervoor om dit nieuwe setje van NIKKIE  (modelabel van Nikkie Plessen) aan te trekken. Een paar weken terug kocht ik dit in Den Bosch tijdens de National Glamour Day (helaas geen korting bij deze winkel...). Ik kon elke keer geen gelegenheid vinden om het aan te trekken, maar gister was een perfecte dag. Ik had een verjaardag en 's avonds ging ik uiteten. Kijk je mee naar deze outfit?
Top, NIKKIE | Rok, NIKKIE | Zonnebril, POLETTE | Schoenen, PRIMARK | Horloge, OOZOO


Mijn zusje vond deze locatie. Ik was er eerst niet zo'n fan van, maar ik ben toch heel blij met hoe de foto's zijn geworden. Verder ben ik niet alleen blij met de foto's, maar ook met deze look. Ik ben nog even opzoek naar mooie schoenen voor eronder, maar op dit moment draag ik schoenen van Primark. De kwaliteit van de top en rok van NIKKIE is echt top. De stof is super stevig en zit heerlijk (ondanks de hitte deze dag).


Deze zonnebril van Polette heb ik ook heel vaak op. Hij is op sterke, dus ik heb hem ook echt wel nodig met mijn -2,25. 
Nogmaals, ik ben verliefd op deze outfit. Tot nu toe een favoriet voor deze zomer. Het is wel een chique look, maar je kunt hem eigenlijk voor elke gelegenheid aan. Ligt er net aan hoe je het over het algemeen combineert. Waarschijnlijk komen nog veel variaties voorbij! :)

Wat vind jij van deze look? Heb jij ook iets van NIKKIE?

15 opmerkingen:

 1. Wat een leuke outfit! Ik wil altijd ook nog een item hebben van NIKKIE, ze heeft altijd stijlvolle kleding in haar collecties zitten <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haar stijl is zooo mooi! Ik wil alles hebben, hihi.

   Verwijderen
 2. Wat heb je toch een prachtig figuurtje zeg, staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! De schoenen vind ik echt gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Nikkie kleding zo mooi! Super mooi setje;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 100% dit is achter de dio, trapje onder de appartementen. Kusjes Martine.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke jurkje.
  het staat je heel goed.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.