08 juni 2016

Outfit / Festival look


Yay, wat is het deze week toch heerlijk weer. Ik heb niets anders gedragen dan jurkjes, rokjes en shortjes. Heerlijk, met mijn blote benen in het zonnetje. De festivals treffen het heel erg! Want, de tijd van zon, muziek, drankjes en de ultieme festival look is weer aangebroken. Afgelopen weekend was ik ook op een festival en ik heb daar super erg genoten. Maar, wat trek je nou aan op zo'n festival? Vandaag laat ik één van mijn festival looks zien. Kijk je mee?
Kimono, THE STING | Hemdje, THE STING | Short, BERSHKA | Sneakers, SNEAKERS | Hoofdbandje, SACHA | Zonnebril, POLETTE | Tasje, THE STING


Deze outfit straalt festival en zomer uit. De kimono en hoofdbandje maken deze look helemaal festival proof. Want, bij een festival horen franjes en veren! Om goed te kunnen dansen, draag ik deze blauwe sneakers (van Sneakers) die perfect matchen bij mijn blauwe top, blauwe zonnebril en blauwe details in mijn kimono. Ook zitten er weer blauwe details in het hoofdbandje. Ik heb voor sneakers gekozen, omdat ik dit persoonlijk fijner vind op een festival. Ik ben altijd bang dat mensen op mijn voeten gaan staan. Maar, naast sneakers kan je ook gewoon leuke sandalen aan!


De kimono heb ik eigenlijk al een tijdje, iets meer dan een jaar. Ik droeg hem nooit zo heel veel, aangezien ik hem iets te 'kleurrijk' voor mij vond. Maar nu ik hem zo bekijk vind ik hem heel leuk staan. Nog steeds erg kleurrijk, maar dat hoort immers bij de zomer en de festivals! 


Zoals jullie vorige week al in dit artikel konden lezen, lopen deze sneakers heel fijn. Ook weer perfect voor op een festival, maar eigenlijk altijd als je veel moet lopen. Er zit een stevig voetbed in en als je wat kleiner bent zijn deze schoenen misschien nóg handiger: de zool maakt je zo'n 2 cm groter. Handig!

Wat vind jij van deze festival look? En naar welke festivals ga jij nog deze zomer?

15 opmerkingen:

 1. Heel tof! Dat haardbandje ziet er heel leuk uit en de sneakers lijken me ook heel lekker lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke outfit! En de kimono is inderdaad lekker kleurrijk, maar daar houd ik juist van :-) Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof outfitje, ik ben nog steeds helemaal weg van kimono's haha.<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja het zijn echt ideale dingen. Lekker luchtig!

   Verwijderen
 4. Heerlijk zomers dit en inderdaad perfect voor een festival! Binnenkort samen foto's maken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ja, denk dat het na mijn tentamen periode wordt!

   Verwijderen
 5. Wat een mooie outfit, die kimono is echt gaaf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke schoenen en leuke kimono! Lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die kimono staat je superleuk! Hele geslaagde outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke outfit! Ik ben echt verliefd op die kimono!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.