15 juni 2016

Shop the look / Mango sale


Waarom heb ik het zo druk?! Er is op het moment overal zoveel sale! Items zijn echt veel afgeprijsd en dat is zo fijn. Ik zit alleen midden in mijn tentamenweek en heb geen tijd om te gaan shoppen. Ik wil zo graag, haha! Stiekem zit ik wel op webshops te kijken naar leuke dingen en dat is eigenlijk niet goed voor me. Ik wil het hebben. Dan bestel je het toch gewoon? Nee, ik vind het fijn om fysiek te shoppen, om meteen te passen en om te kijken hoe het materiaal voelt. Nog even geduld dan. Wel wil ik jullie vandaag dit setje laten zien die ik hem samengesteld van sale items bij MangoOké, één item is niet van de Mango en ook niet in de sale, maar ik vond het de outfit wel afmaken. De blouse is van de Zara. Ik zie zoveel van deze leuke blouses, maar ik heb er nog 0 in mijn kast. Ook zo'n toffe, gestreepte, crop broek mist nog in mijn gardarobe. Dit staat al zóó lang op mijn lijstje, maar totdat ik deze zag, had ik de perfecte nog niet gezien. De broek zou ik combineren met een simpel shirt, maar wel met mooie hakken. De blouse knoop je om je middel en het tasje draag je om één schouder: ready to go.

Wat vind jij van deze look?


4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.