17 juni 2016

Win / New Balance sneakers


Twee weken terug schreef ik een artikel over mijn nieuwe New Balance sneakers. Daarin vertelde ik dat er een leuke verrassing aankwam. Drie keer raden: vandaag is die dag! J Namens Sneakers en New Balance Benelux mag ik aan jullie één paar sneakers van New Balance naar keuze weggeven! Dus kan jij nog een paar goede sneakers gebruiken of ben je net als ik gewoon verslaafd aan nieuwe schoenen? Doe dan vooral mee aan deze te gekke winactie. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Wil je meedoen met deze Instagram give-away? Dit is wat je moet doen:
1. ❣ Volg @loisblog en @sneakersnl op Instagram.
2. ❣ Tag onder deze foto op Instagram 1 tot 6 vrienden die deze winactie ook leuk zullen vinden.

Dat was het! Simpel toch? Sneakers heeft super mooie sneakers van New Balance, dus meedoen kan echt geen kwaad. En zoals ik als zei in mijn andere twee artikelen: de New Balance sneakers lopen heerlijk. De winnaar krijgt op woensdag 22 juni een persoonlijk berichtje van mij op Instagram. Ook zal ik de winnaar meteen bekend maken op mijn Instagram, zodat het voor iedereen duidelijk is.

Doe jij mee aan deze winactie? Succes!

9 opmerkingen:

 1. Ik hou van New Balance! Heb sinds kerst een paar en ik wil nooit weer anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk! Ik ga gelijk de foto even opzoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat gaaf dat je een paar mag weggegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een leuke wincatie. Ik doe niet mee, maar dat komt doordat ik er al meerdere heb hihi. Echt heel gaaf dat je dit weg geeft. Het blijven echt wel een van mijn favoriete sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof zeg dat we gewoon schoenen kunnen winnen! Ik doe zeker mee en volgde je al via Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig!!! Natuurlijk meteen meegedaan! @paramara1982

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.