27 juni 2016

New in / Sacha, Polette & To Die For Swimwear


Yes, ik heb vakantie! Het is nog niet officieel, want ik moet nog een paar cijfers terug krijgen en er is een kleine kans dat ik iets opnieuw moet doen, maar daar ga ik eigenlijk niet vanuit. Wat een heerlijk gevoel! Nu heb ik weer lekker tijd om foto's te maken en artikelen te schrijven. Want in zo'n drukke tentamen week is dat nog wel eens lastig. Vandaag heb ik een kleine shoplog voor jullie met items van Sacha, Polette en To Die For Swimwear! Kijk je mee?Allereerst bestelde ik dit kettinkje van LUZ bij Sacha. Die subtiele kettinkjes vind ik heel erg mooi staan. Vooral als je er een paar bij elkaar draagt. 'V' kettingen zie ik ook steeds meer en hoewel ik eigenlijk niks met die letter heb, vind ik het toch mooi om te dragen. Het kettinkje kost 39,95 EUR.Ook ontving ik vorige week deze leuke zonnebril van Polette. Deze is ook weer op sterkte, dus dat is heel erg fijn! Het transparante montuur vind ik super cool. Origineel zijn de glazen gespiegeld blauw, maar omdat ik voor glazen op sterkte heb gekozen, zijn de glazen zwart getint. Jammer, want dat lijkt me ook heel mooi staan. Maar, hier ben ik ook echt heel blij mee.


Deze gladiator sandalen ontving ik ook van Sacha. Wauw, hier ben ik ook heel erg blij mee. Zo op de foto kan je misschien niet heel goed zien hoe ze eruit zien, maar er komt snel een outfitpost met deze beauties online! De touwtjes zitten door de hele schoen en kan je aan de bovenkant vast strikken. Ik heb een hele leuke jumpsuit van Brandy Melville die hier echt heel leuk bij zou staan. Stay tuned!


Deze shoplog sluit ik af met het item waar ik misschien het meest blij mee ben: deze bikini van To Die For Swimwear. Een tijdje geleden konden jullie op Instagram zelf een bikini naar keuze winnen, maar ik mocht er ook eentje uitkiezen. Het was een lastige keuze, maar uiteindelijk ben ik voor dit model gegaan. Ik had (als bijna alleen maar zwart-drager) nog geen enkele zwarte bikini in mijn kast liggen, dus daarom ben ik voor deze gegaan. Het kant vind ik ook heel prachtig. Het lijkt een beetje op ondergoed, maar dat vind ik ook wel weer iets hebben. 

Als ik al deze items aan zou trekken en ik trek er nog die jumpsuit van Brandt erover heen, dan ben ik zo klaar voor een heerlijke vakantie dag. Nog een paar weekjes en dan ga ik naar Blanes en later ben ik nog in Malaga te vinden! Ik heb er zo zin in! 

Wat vind jij van mijn nieuwe items? En ga jij nog op vakantie?

7 opmerkingen:

 1. Die sandaaltjes zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je nieuwe bikini ziet er mooi uit, ik vind dat ook wel mooi dat er een beetje kant op zit. En ik moet ook nog een zwarte bikini hebben voor deze zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah die bikini is echt leuk! Fijn dat je vakantie hebt, ik moet nog even 2 daagjes strijden en dan ben ik ook klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah die bikini is echt leuk! Fijn dat je vakantie hebt, ik moet nog even 2 daagjes strijden en dan ben ik ook klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou echt van al deze producten en die bikini vind ik vooral echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.