22 april 2016

Outfit / Metallic eyecatchers


Dit is de outfit die ik droeg op mijn sollicitatiegesprek voor stage (ik heb er al twee gehad, ik vertel er snel meer over!). Ik kreeg er ook leuke complimentjes over toen ik de outfit op Instagram had gezet (huh? Instagram? Ja, ik heb hem weer verwijderd #Instagramfeedstruggles). Vandaar dat er goede outfitfoto's gemaakt moesten worden. Alle items die ik draag, hebben jullie allemaal al een aantal keer voorbij zien komen, dus niks is nieuw. Maar, ik houd van combineren en nieuwe looks maken en ik ben hier heel tevreden over. Kijk je mee?Blouse, LOAVIES | Rok, COSTES | Schoenen, SACHA | Tas, PAUL'S BOUTIQUE | Zonnebril, POLETTE


Ken je dat gevoel dat je je zo fashionable voelt in een outfit? Dat heb ik bij dit setje. De rok, de schoenen en de zonnebril, I am a diva. Ik ben echt zo blij met mijn zilveren eyecatchers. Ik heb er al zoveel complimentjes over gekregen, van volgers op Insta en onbekende op straat tot conducteurs in de trein. Het zijn echt schoenen die opvallen, maar kunnen een outfit toch rustig houden. 


Waarschijnlijk hebben een aantal van jullie het al gezien, maar ik heb ook mijn haar geknipt. Er is echt een flink stuk af, iets van 20 centimeter ofzo (?). Ik ga er binnenkort een uitgebreid artikel over schrijven, want het was een super leuke ervaring. 

In welke outfit voel jij je ongelofelijk fashionable?

17 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit! Je schoenen zijn zo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah je nieuwe haar staat je echt goed! En wauw wat een leuke outfit, het rokje is zo tof. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je nieuwe kapsel zó leuk! Ben benieuwd naar het artikel erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je super goed en de panty staat je ook heel goed.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat rokje en die schoentjes zijn echt super leuk. De outfit staat je trouwens ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze outfit is zo gaaf! Super classy en fashionable tegelijk, wauw<3 Oh en je haar is echt megamooi zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die schoenen zijn echt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha ik herken de #Instagramfeedstruggles! Leuke outfit en je nieuwe kapsel staat je goeed! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie foto's! Ik houd van je kledingstijl trouwens. En oh, ik herken die struggle met instagram!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.