20 april 2016

Inspiration / Coachella 2016


Zullen we met z'n alle naar Californië? Nu? Want dit weekend is het misschien wel bekendste muziekfestival ter wereld begonnen: Coachella. Als je de celebrities volgt op Instagram, heb je vast al vele palmbomen, zonnebrillen, wijde rokken en hoedjes voorbij zien komen. Heel Hollywood is er te vinden en dat laten ze maar al te graag weten en dat mogen wij weer allemaal aanschouwen op Instagram. Ik ben jaloers. Kijk je mee? Want om nu een beetje in die vibe te komen, heb ik de leukste foto's verzameld.


De bohemian style is weer volop te zien en dat ziet er heerlijk uit. Wie wil er nou niet in de te gekste kleding dansen, in de zon, tussen de palmbomen, met de coolste zonnebrillen? Je kan me zo een enkeltje Californië geven hoor! Ik word in ieder geval erg geïnspireerd door de foto's die ik op Instagram tegen kom. Bij Zara hebben ze hele leuke bohemian items! 

Allesandra, Paris Hilton, Kylie en Kendall Jenner, Katy Perry, Romee Strijd en Taylor Swift houden me op de hoogte van dit geweldige festival en ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik heb zoveel zin in de zomer én het festivalseizoen. 

Heb jij al veel Coachella foto's voorbij zien komen?  

4 opmerkingen:

 1. Haha ja, mijn Instagram staat er vol mee! Ik vind het altijd erg leuk om te kijken wie de leukste boho-outfit heeft gecreëerd! Vanessa Hudgens blijft mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, had ook een paar foto's van haar gevonden!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's, krijg er meteen een vrolijk en zomers gevoel van!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.