18 april 2016

News / Ivy Park


Fan van Beyoncé en van Topshop? Mooi, dan denk ik dat je vast blij bent met de nieuwe kledinglijn van Beyoncé die ze heeft gelanceerd in samenwerking met Topshop. De kleding lijn heet Ivy Park. Tot nu toe bestaat de collectie vooral uit sportkleding, maar ik hoop op meer, want het is echt mijn stijl. De collectie bestaat uit ongeveer 200 items die je vanaf 14 april bij Zalando kunt bestellen. Lees snel verder voor meer info.


Ivy Park dus. Ivy snappen we allemaal wel (Blue Ivy), maar dat 'Park' is wat moeilijker te achterhalen. De zangeres werd vroeger vaak wakker gemaakt door haar vader om te gaat hardlopen, in het park. Ze wilde niet, maar de dwingde zichzelf. Daar kreeg ze discipline van. Als ze dan bang is of ze moet iets overwinnen in haar leven, dan gaat ze terug naar dat park of ze denkt er even aan terug. Bijvoorbeeld als ze een optreden heeft en toen ze Blue Ivy kreeg. Dat park is voor haar een state of mind. Het geeft haar kracht en het heeft haar gebracht en gemaakt tot wie ze nu is. 

Hierboven zie je een aantal van mijn favorieten. Nu petjes dragen weer mag, vind ik deze van Ivy Park erg leuk. Ook de body vind ik stoer. Leuk met een donkerblauwe short ook!

Heb jij al bij de collectie gekeken en wat vind jij ervan?

3 opmerkingen:

  1. Ik had het inderdaad gehoord! Die body is inderdaad heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het echt een hele mooie collectie, helaas wel wat duur, maar aan de andere kant.. dan moet je wel sporten anders is 't zonde haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.