15 april 2016

Outfit / Je n'ai pas le temps


De Franse taal is prachtig. Zelf heb ik al vanaf het eerste jaar van de middelbare school het vak Frans (in totaal dus nu zeven jaar). Ik vind het elke keer weer leuk om ernaartoe te gaan en weer wat de leren over deze vreemde taal. Franse woorden vind ik mooi om te horen, maar ook om te zien. Bijvoorbeeld op een kledingstuk. Ik heb truien, shorts, mutsen en nog meer items met Franse teksten. Nu heb ik ook een T-shirt die ik bestelde bij Twinkeltje. Kijk je mee?T-shirt, TWINKELTJE | Jeans, ZARA | Blazer, H&M | Schoenen, SACHA | Zonnebril, POLETTE | Oorbellen, JEWELZ | Horloge, MY JEWELLERYDit grijze T-shirt is van het merk Sixth June. Een super leuk merk in mijn stijl. Dit shirt heeft een vrij hoge, ronde hals een valt wat langer. Vrij basic dus, maar de Franse teksten erop maken het wat speelser. 

De grijze kleur is makkelijk te combineren. Ik draag het shirt nu met een spijkerbroek, maar op een zwarte of witte broek zou hij ook passen. Wat mij ook heel leuk lijkt is een knalgele plooirok en hakken eronder. Lekker opvallend en leuk voor in de zomer.Mijn opvallende, zilveren schoenen van Sacha matchen goed bij het shirt. De glimmende kleur vind ik ook leuk staan bij spijker, dus in totaal een leuke combinatie. Als jasje heb ik voor een blazer gekozen, omdat het de outfit iets chiquer maakt en omdat het een leuke contrast geeft met de ripped jeans. 

Wat vind jij van de Franse taal? 


Dit artikel is in samenwerking met Twinkeltje

9 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.