13 april 2016

Favorites / 10 Brandy Melville items


De Brandy Melville mis ik echt in de buurt. Als ik ergens ben waar ze er wel een hebben (bijvoorbeeld Amsterdam, Antwerpen en Barcelona), dan zal en moet ik er naartoe. Ik vind het gewoon een hele mooie winkel met super leuke items. Ik krijg er zo'n lief en zacht gevoel van. Ik heb één playsuit van het merk en ik kan niet wachten om hem in de zomer weer te kunnen dragen. In de meivakantie ga ik naar Amsterdam, dus ik heb mijn favoriete items al bij elkaar gezocht. Lees verder voor de klikbaren linkjes naar de shop.
Eerste rij van links naar rechts: 


Tweede rij van links naar rechts:

Allereerst ben ik er best trots op dat ik niet alleen maar zwarte items heb uitgekozen. Er zit alsnog niet veel kleur in, maar ik ben erop vooruit gegaan. Ik ben verliefd op het pastelkleurige jurkje. Hij is nog simpeler dan simpel, maar je kan hem wel helemaal eigen maken. Bijvoorbeeld met een oversized spijkerjas en leuke laarsjes. Of sneakers, en dan met die leuke sokken die er dan bovenuit komen.  Ook de twee broeken vind ik super tof. Vooral die linksonder, met een leuk printje. 
Er staan trouwens twee dezelfde playsuits in, maar de een is wit en de ander is zwart. Ik kon niet echt kiezen... 

Kom jij vaak bij de Brandy Melville? En wat is jouw favoriete item van hierboven?

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kleding! Ik ken Brandy Melville helemaal nog niet, mocht ik er ooit een shop tegen van komen ga ik zeker even neuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Nederland zit 'ie op dit moment alleen nog maar in Amsterdam...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik hou ook echt van de Brandy Melville en ga er dan ook eigenlijk altijd wel langs als ik in Amsterdam ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja zo leuk! Vooral de playsuits! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja leuke items.
  2 topjes en de playsuits vind ik het leukste.
  ik zou de 4 items zelf ook dragen.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.