11 april 2016

New in / Real life Instagramfeed


Mijn favoriete app is toch wel Instagram. Ik vind het heerlijk om geïnspireerd te worden door verschillende Instagrammers. Maar, het delen van mijn eigen foto's vind ik ook leuk om te doen. Mijn volgers ook, want ze blijven groeien. De teller staat nu op 6988. Nog een paar en ik heb de 7K, geweldig! Als je me nou nog niet volgt, dan kan je me vinden onder de naam @loisblog
Een van de leukste dingen aan Instagram is dat je een eigen feed kan maken. Een mooi overzicht vind ik heel belangrijk. En ik heb mijn Instagram foto's laten afdrukken, dus nu heb ik een soort real life Instagramfeed.  Ik heb de foto's laten afdrukken bij Webprint.nl. Naast je foto's laten afdrukken, kan je hier ook terecht voor fotoboeken, wantdecoratie, fotocadeaus, kalenders, agenda's, kaarten en zakelijke dingen, zoals visitekaartjes. De levertijd was prima, ongeveer 5 dagen, inclusief het weekend. Ik heb sommige foto's gewoon op de muur geplakt, maar sommige ook in een leuk lijstje gedaan. Ik word heel vrolijk van de situaties waarvan ik foto's maak, aan alles zit een herinnering. En, ik bleef geïnspireerd door mijn real life Instagramfeed. :) Ik heb nu mijn Instagram laten afdrukken, maar leuke foto's van vrienden en familie kan natuurlijk ook. Misschien een kleine tip voor Moederdag? ;)

Wat vind jij het leukste aan Instagram?


Dit artikel is in samenwerking met Webprint

23 opmerkingen:

 1. Leuk Loïs! De foto's die je maakt zijn echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat veel volgers heb je! En ik wil ook al een tijdje Instagram foto's uitprinten; zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Loïs,
  Leuke blog heb je.
  Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Instagram toch ook wel echt een hele fijne app en laat me ook vaak inspireren ( ook door jou )!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah heel erg leuk dat je de foto's heb laten ontwikkelen! Instagram is zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat onwijs tof zeg, ik hou ook echt van instagram ik haal er veel inspiratie uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs leuk ideetje is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee zeg! Ik ben ook fan van instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je een leuke blog! Ik ben je even gaan volgen op bloglovin.

  Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jouw feed is echt tof :) leuk idee om je Instagramfoto's te laten drukken!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.