08 april 2016

Outfit / I know you're obsessed with me


Een andere outfitpost dan normaal, maar minstens net zo leuk. Ik kon eventjes niemand vinden die foto's van mij kon maken, dus dan maar spiegelselfies. In de shoplog van woensdag kon je al mijn nieuwe items al zien, die ik afgelopen week had gekocht of had gekregen. Een van die items was deze trui van Twinkeltje. Ik vind hem super gaaf en heb hem al een aantal keer gedragen. Kijk je mee naar de rest van de outfit?Trui, TWINKELTJE | Broek, MANGO | Blouse, LOAVIES | Sneakers, PRO | Tas, SACHA

Op de trui staat de tekst: 'I know you're obsessed with me'. De manier waarom het op de trui staat bedrukt vind ik heel leuk, een keer iets anders dan op je borst. Het valt zeker op. Een witte trui heb ik nog niet in mijn kast, dus ik ben hier heel blij mee. De trui is overigens van het merk Sixth June. 


Ik droeg mijn favoriete broek van Mango eronder en basic sneakers, witte Superstars van Adidas. Ik heb ze laatst helemaal schoongemaakt, inclusief de veters. Ze waren echt heel vies, maar zien er nu weer zoals nieuw uit. 


Onder de trui draag ik een stippen blouse van Loavies. Ik vind de combinatie van een trui/sweater  met een bloesje heel leuk. Het kraagje maakt de outfit net iets liever. De tas is ook een nieuw item. Deze rugtas is van Sacha. Ik kom er trouwens nu pas achter dat er een zo'n franje 'ding' vanaf is. Ik kan hem nergens meer vinden, zonde! Ik weet niet hoe ik dit kan oplossen...


Als laatste nog een kleine detail foto van mijn nagels. Ik heb zelf een french manicure gemaakt en ik ben er best trots op. Het zit er best echt uit. 

Ik denk dat ik dit wel vaker ga doen als ik echt in nood ben. Spiegelfoto's zijn best leuk. Ik vond het wel moeilijk om de totale outfit op de foto te zetten. Achja, oefenen baart kunst. 

Wat vind jij van deze outfit? En van spiegelselfies als outfitpost?


Dit artikel is in samenwerking met Twinkeltje

23 opmerkingen:

 1. Wauwie, die trui is echt ontzettend leuk! Staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele toffe trui, staat je mooi! Ik heb geen problemen met spiegelfoto`s, zolang ze maar duidelijk zijn!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi
  mooie outfit en de trui is super.
  het staat je heel goed.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit. De trui vind ik heel mooi en de rugzak past er echt goed bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave outfit zeg. Wat heb je trouwens ook een super leuke kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag deze trui al inderdaad in je shoplog en hij is echt leuk! En je kunt hem ook mooi combineren met die rugzak <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geweldige outfit! vind vooral je tas en trui super cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke trui! Ik vind dat bloesje eronder ook heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit zeg, dat blousje eronder staat erg schattig! Je tas is ook erg pretty<3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele leuke outfit heb je aan! Ik vind je trui erg leuk! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gave outfit! Je trui is echt awesome. En die manicure heb je ook mooi gemaakt zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.