06 april 2016

New in / Zara, Costes, NIKKIE, Twinkeltje & Sacha


Zoals jullie in de outfitpost van maandag konden lezen, ben ik zaterdag goed geslaagd tijdens de National Glamour Day. Ik ging samen shoppen mijn zus en moeder in Den Bosch. Ik heb daar wat leuke items weten te scoren. Verder heb ik deze week nog wat leuke dingen binnen gekregen van bedrijven, dus die laat ik ook meteen zien. Het is, zoals je al op de foto kan zien, vooral zwart/wit. Maar achja, haha. Lees snel verder voor al mijn nieuwe items!
Laat ik beginnen met deze kanten festival top van Zara. Het kant maakt de top erg chique, maar de franjes aan de onderkant maken het weer speels. Love it! Ik krijg al helemaal zin in de zomer.


In de outfitpost van maandag liet ik hem al zien, maar ik wil hem hier toch nog even bijzetten. Deze leren skaterskirt kocht ik bij Costes. Die dag zag ik een meisje bij Piet Zoomers in zo'n rok lopen en het stond haar zo leuk en ik vroeg of 'ie van Piet Zoomers was. Dat was 'ie inderdaad, maar hij was al uit de collectie, jammer! Toen ik hem dus bij Costes tegenkwam, moest ik hem hebben. De lengte is perfect en ik ben er heel blij mee. En dan nu iets waar ik echt héél blij mee ben. Dit setje van NIKKIE. Dit is het modemerk van Nikkie Plessen. Ze heeft een aantal winkels in Nederland en een daarvan zit in Den Bosch. Volgens mij zit 'ie daar nog niet zo heel lang, want dit was de eerste keer dat ik er was. Mijn oog viel meteen op de rok. Het materiaal is zo fijn en stevig en hij stond ook heel leuk. Echt weer iets anders in mijn kledingkast. Daarbij wilde ik ook een mooie top, van goede kwaliteit. Helaas was 'ie er niet meer in maat 36, maar gelukkig had de winkel in Groningen hem nog wel, dus kreeg ik die later opgestuurd. Het setje was wel erg prijzig, maar dan heb je er wel iets heel moois voor. Super, super blij mee!Bovenstaande items ontving ik van de winkel Twinkeltje. Allebei zijn ze van het merk Sixth June, wat ik echt een heel tof merk vind. De Franse teksten op het shirt vind ik echt heel leuk. Ik volg zelf aan zeven jaar Frans op school en ik vind het een hele mooi taal. Leuk om het dan te combineren met mode. Ook de sweater sprak mij aan door de tekst die erop staat. Niet saai in het midden, maar lekker opvallend. Twinkeltje heeft nog veel meer leuke items van o.a. Sixth June.


Als laatste heb ik deze rugtas van Sacha mogen ontvangen. Op de site stond 'ie beschreven als lichtgrijs, maar ik vind hem eigenlijk meer crème/beige. Ook leuk! Zeker voor in de zomer. 
Ik ben heel blij met alle items en kan niet wachten om het allemaal te dragen. Houd Loïs' Blog in de gate, want er komen weer lekker veel outfitposts online!

Wat vind jij van mijn nieuwe items?

29 opmerkingen:

 1. Wat heb jij leuk geshopt. Ik vind je items helemaal te gek. Ik hou zo van zwart en wit, ik had dit ook kunnen aanschaffen. Super! www.sofarsosabine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super mooie kleding! Die zwarte rok vind ik echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen! Vooral de rugtas vind ik erg tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke items heb je gescoord! Die rugtas is heel gaaf, en dat shirtje van kant vind ik super! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuke dingen! Heel gaaf om in deze items te zien dat je echt één stijl hebt, die ook nog eens erg leuk is! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah die leren rok is echt zo pretty!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi
  leuke items heb je gekocht.
  het leren rokje vind ik het leukste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items! NIKKIE vind ik ook een prachtig merk, maar inderdaad wel erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooie nieuwe items heb je gekocht! Ik vind vooral dat leren skater rokje heel stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gaaf setje zeg, van Nikkie! Heel mooie items allemaal, ik ben benieuwd naar de outfitposts! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh hele leuke aankoopjes! Vind de tas heel erg leuk. En ben benieuwd naar de outfitjes!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke items allemaal, vooral het rugzakje is een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.