04 april 2016

Outfit / Lace-up and leather


Ja, hoor. Ik ben geslaagd. Zoals jullie misschien wel weten, was het afgelopen zaterdag National Glamour Day en ik heb samen met mijn moeder en zus goed geshopt in Den Bosch, onze favoriete shopstad. Al mijn aankoopjes laat ik jullie deze week nog zien, maar hier alvast een outfit met één nieuw item die ik geshopt heb: een leather skirt.  Kijk snel verder voor meer foto's en lees waar mijn items vandaan komen. 
Top, SHEIN | Rok, COSTES | Schoenen, DUNGELMANN | Jas, STRAATSTIJL | Horloge, OOZOO


De leren rok is trouwens niet het enige nieuwe item wat ik draag. Ik ontving twee weken geleden deze top van SheIn. Zo'n top met touwtjes, de lace-up top, stond al een tijdje hoog op mijn wishlist en ik ben hier dus heel blij mee. SheIn is een buitenlandse webshop met veel leuke, maar vooral goedkope kleding. Deze top was 15 dollar. Nadat ik mijn bestelling plaatste, was deze er na 4 werkdagen. Prima service dus. De jas maakt mijn outfit helemaal af. De combinatie van drie trends vind ik vooral heel leuk: fake fur, leer en lace-up. Helemaal fashionproof dus.

Een handige site voor het vinden van online kledingwinkels is Online Kledingshops.nl. Hier kan je met allemaal verschillende filters je beste online winkel vinden om lekker te shoppen! 


Wat vind jij van deze outfit? Heb jij ook geshopt tijdens de National Glamour Day?

18 opmerkingen:

 1. Wat een hele mooie combinatie, zou ik zelf ook nog dragen. Die lace-up shirtjes vind ik helemaal leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie je er weer mooi uit! Je top en rok zijn geweldig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe combi van je top en rok! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een prachtige outfit & onwijs mooie foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je outfit echt geweldig! Echt iets wat ik zelf ook zo kunnen dragen! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi
  wat een gave outfit.
  het staat je super goed.
  het setje lijkt me super fijn zitten.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een megatoffe oufit, helemaal fashionproof inderdaad! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je ziet er fantastisch uit in het leren rokje!!

  My blog: Street Style City

  Also have a look at my photography page: Photography

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.