02 december 2020

Interieur | Mijn favoriete meubels en accessoires

Mijn favoriete interieur items: van meubels tot accessoires.


Verhuis update! Een paar weken geleden liet ik jullie weten dat ik opnieuw verhuis naar Nijmegen. Mijn verhuisproces probeer ik zo goed mogelijk vast te leggen op mijn blog en social media. Dat begon met een interieur inspiratie artikel. Ik verzamelde de mooiste plaatjes van mijn droom interieur: vooral heel veel wit. Afgelopen weken ben ik ook gaan interieur shoppen. Zo plaatste ik ook al een TikTok van mijn bezoek aan de IKEA. Ik heb avonden lang rond geneusd op verschillende interieur webshops. Wat is het toch lastig, vooral om te zorgen dat je meubels straks allemaal bij elkaar passen. De meeste meubels heb ik nu gekocht of kan ik meenemen bij van mijn ouders. Eind deze week ga ik echt over en als alle grote meubels staan, ga ik me bezig houden met het echte inrichten en zorgen voor gezelligheid en sfeer. Ik deel vandaag in ieder geval alvast wat van mijn gekochte meubels, maar ook wat nog op de wishlist staat. Ook deel ik een super fijne kortingscode voor onder andere eettafelstoelen! Kijk je mee?

Stellage kast - IKEA
Lichtgrijze bank - Leenbakker
Eettafel stoel - PoleWolf
Kledingrek - Jysk
Bord in pastelkleuren - Fabrek
Lepel - Bibi Hamwijk
Witte kandelaar - HAY
Keramieken vaas - H&M Home
Swirl kaarsen - Anna + Nina
Theelichthouder beige - Villa Madelief
Marmeren kistje - Zara Home
Vaas met bolling - Wehkamp

De vier grote meubels die je ziet, heb ik inmiddels binnen. Of in ieder geval besteld. Alleen de bank moet nog binnenkomen. Ik heb hem besteld op de gok. Ik heb hem nog niet in het echt gezien, maar op de foto vond ik hem perfect. De stellage kast, het kledingrek en de eettafelstoelen zijn al wel binnen. De eettafelstoelen kwam ik tegen toen ik met mijn ouders op inkoop ging voor hun winkel. Toen ik deze stoel zag, wist ik meteen dat ik hem moest hebben. De kleur 'sand white' past echt overal bij, ideaal voor mij, omdat ik nog niet precies weet wat mijn eettafel wordt en alle andere meubels. De stoelen zijn van PoleWolf, een webshop met voornamelijk stoelen, maar ook decoratie en koffietafels. Neem vooral eens een kijkje, want hun stoelen zijn super populair. Zie je nou iets leuks? Met de code Lois15 krijg je 15% korting op je aankoop vanaf € 50,- euro! 

Verder heb ik nog niet super veel aangeschaft. Al een paar kleine accessoires, maar dat was het ook wel. Ik wil eerst alle grote meubels in mijn kamer hebben staan, zodat ik vanaf daar verder kan kijken. Wat heb ik nog precies nodig? Wat past bij elkaar? Maar ik blijf niet stil zitten en ondertussen wordt mijn verlanglijstje alleen maar langer. Ben ik blij dat Sinterklaas en Kerst eraan komen ;). Ik heb voornamelijk rustige accessoires uitgekozen, maar wel met een uniek design. Bijvoorbeeld de vaas met bolling, super tof vind ik hem! Ook zijn de gedraaide kaarsen super populair en die moet ik natuurlijk hebben. 

Houd mijn Instagram en TikTok (allebei @loisblog) in de gaten voor nog meer verhuis updates. Daar deel ik nog veel meer inspiratie en snelle kiekjes van alles wat met mijn verhuizing te maken heeft. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.