27 december 2020

Interieur | Posters en lijsten van Desenio

Mijn kamertje in het centrum van Nijmegen wordt steeds meer af. Ik zit er nu ongeveer drie weken. In het begin stonden alleen de grote meubels in de kamer, zoals mijn bank, bed, eettafel en stoelen. Afgelopen drie weken zijn daar steeds meer spulletjes bijgekomen, vooral leuke en gezellige accessoires. Maar het is nog lang niet af. Zo wacht ik nog op een vloerkleed, een hocker, tv-meubel, gordijnen en een lamp. Helaas nu alle winkels dichtzitten gaat dat was moeilijker, maar ach, voor nu ben ik al heel blij met mijn eigen plekje. Deze week kwamen ook mijn posters en lijsten van Desenio binnen. Bij mijn ouders hing de muur van mijn slaapkamer ook al helemaal vol met lijsten. In mijn nieuwe kamer ben ik ook voor een nieuw kleurenthema gegaan en daar horen ook andere lijsten en posters bij. Kijk je mee? Check ook even de kortingscode aan het einde van het artikel waardoor je nog eens extra 35% korting krijgt op de Winter Sale bij Desenio!

Misschien herinner je mijn laatste artikel over Desenio nog. Wat een verschil met nu. Toen was ik nog helemaal van het rosé goud. Samen met heel veel roze posters werd het heel girly. Nu ben ik voor rustige prints gegaan met eigenlijk alleen maar abstracte illustraties. De kleuren van de posters zijn zacht en neigen naar de aardetinten. In mijn nieuwe kamer zijn wel veel gouden details te zien, dus ook dat moest terug komen in de posters. Daarnaast heb ik ook twee kleine gouden lijsten uitgekozen. De grote lijst is een licht houten lijst. De andere twee lijsten zijn gewoon wit. 

Ook heb ik een fotoplank besteld bij Desenio. Dit heb ik eigenlijk nog nooit gehad, maar ik had nog een leeg wandje over in mijn kamer, dus daar kon dit plankje mooi hangen. Ook daar heb ik een nieuwe poster met lijst neergezet. De poster met de bralette had ik van thuis meegenomen. Verder wil ik nog op dit plankje wat kleine spulletjes zetten, bijvoorbeeld een hangplant. Planten moet ik trouwens ook nog hebben voor mijn kamer. Lijkt me tof om zo'n hele grote ergens neer te kunnen zetten. 

Wil jij nu ook je kamer opfleuren met wat leuke posters? Desenio heeft nu een Winter Sale waarbij je bijna alle posters shopt met 30% korting. Met de code LOIS krijg je tot en met 3 januari 2021 35% korting! De kortingscode is niet geldig op lijsten, de handpicked selectie en gepersonaliseerde posters. Happy shopping!

desenio lijsten en posters aan muur

desenio lijsten en posters kunst

desenio lijsten en posters kunst aan de muur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.