24 december 2018

New in / Posters en lijsten van Desenio


Kan je dit artikel nog herinneren waarin ik mijn lijsten en posters van Desenio aan jullie laat zien? Een half jaar later heb ik weer wat lijsten en posters mogen bestellen bij de webshop. Mijn collectie is flink uitgebreid. Ik heb nu mijn hele muur vol hangen! Zo blij mee. Het staat allemaal zo mooi bij elkaar. Helemaal in mijn eigen stijl. Je ziet vooral roze, witte en grijze tinten. Heel zacht. Qua lijsten heb ik wel alles door elkaar gebruikt. Zwart, wit en koper. Ik wit dat juist leuk! Kijk je mee? Je vind ook nog info over een te gekke korting bij Desenio!


De posters die ik al had waren de leeuw, de geschetste vrouw, de roze rozen en de Marrakech poster. De rest heb ik er allemaal bij besteld. De London Pink Door Poster is ook heel vet. Ik ben alleen nog nooit in Londen geweest...De poster boven de leeuw, de Girls Night Out Poster vind ik ook tof. Ik krijg er ook een heel modisch gevoel bij. Verder heb ik ook een hele grafische poster, de Pink Cubes Pattern Poster. Op dit moment is er Christmas sale bij Desenio! Dat betekent 30% korting op alle posters (uitgezonderd de handpicked/collaboration posters) wanneer je voor €60,- euro of meer shopt. 

Het eind resultaat is heel mooi geworden! Ik ben er heel erg blij mee. Het liefst zou ik nog meer op willen hangen, maar daar is mijn kamer simpelweg te klein voor. Ik heb nog wel één lege muur, maar ik ben bang dat het anders te druk wordt. Het totaal plaatje zoals hij nu is, is top. Het past echt bij mij. Als ik straks op kamers zit, neem ik ze allemaal mee, haha.

Wat vinden jullie van de posters en lijsten die ik heb besteld?1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.