21 december 2018

Outfit / Snake boots & off shoulder sweater

Nu de dagen kouder worden, wil ik me het liefst verpakken onder tien lagen met warme truien. Ik heb niks met die kou, daarom ben ik ook heel blij dat ik in januari de zon weer ga opzoeken! Tot die tijd moet ik nog wel zien te overleven met sweaters, hoodies en truien. En om daar een twist aan te geven, ging ik een keer voor een off shoulder trui. En ja oké, voor een koukleum als ik is dat misschien niet helemaal de oplossing, maar het staat wel heel leuk! Het verbaasde me alsnog dat de kou wel mee viel. Kijk je mee naar deze look?Off shoulder trui, CHIQUELLE | Jeans, NA-KD FASHION | Snake boots, SACHA | Riem, LOAVIES | Oorbellen, MY JEWELLERY

Een trui zonder kriebels, hoe fijn is dat?! De trui heb ik van Chiquelle. Shop daar je items met 20% korting door de code CHIQNL te gebruiken. De jeans die ik daarbij draag is van NA-KD. Ik vind de kleur van de broek echt top! Eigenlijk draag ik nooit een riem, maar deze heb ik voor de outfit toch even geleend van mijn zusje. Vaker doen, denk ik dan. Geeft de outfit echt een leuke touch!

Als laatste draag ik mijn nieuwe boots van Sacha. Ik ben er zo blij mee. Al een poosje was ik op zoek naar de perfecte snake boots en eindelijk heb ik ze gevonden. De print is perfect. Ik zag trouwens heel veel leuke damesschoenen bij Sacha. Van sneakers tot hoge laarzen! Nu heb ik weer een nieuw paar op mijn wishlist gezet: een paar sneakers van Adidas, de FALCON om precies te zijn. Zo gaaf zijn ze!

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.