18 december 2018

New in / Wereldkaart

Omdat ik nog bij mij mijn ouders woon, vind ik het leuk om van mijn slaapkamer echt een eigen plek te creëren. Mijn kamer bestaat voornamelijk uit wit, roze, rosé goud en luipaardprint. Ook wel terug te zien op de foto's in dit artikel denk ik. Af en toe verander ik kleine details, maar soms pak ik het ook groots aan. Verschuiven qua meubels kan ik trouwens niet, daar is mijn kamer echt te klein voor, haha! Afgelopen weekend heb ik een paar kleine dingen aangepast. Zo heb ik mijn twee planken boven mijn bureau heringericht en mijn poster van wereldkaarten.nl een mooi plekje gegeven. Kijk je mee?

Misschien weet je het, misschien weet je het nog niet, maar ik ga begin 2019 reizen! Ik ben so excited! Al heel lang wil ik veel van de wereld zien, maar daar is het tot heden nog nooit van gekomen. Op dit moment heb ik een tussenjaar, zodat ik die droom eindelijk waar kan maken. In januari ga ik een weekje naar Marokko, maar in februari begint het dan echt, dan stap ik in het vliegtuig naar Thailand en daarna naar Bali. Ik vond het daarom zeer toepasselijk om een wereldkaart op mijn kamer te hebben. Zo heb ik een link naar het reizen en kan ik inspiratie op doen naar nieuwe bestemmingen, haha. 

Deze poster is dus van wereldkaarten.nl. Omdat ik op mijn kamer meerdere posters heb, vond ik het fijn om in die richting te blijven, maar de webshop verkoopt ook wereldkaarten op canvas, hout, plexiglas, behang, etc. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende designs. Ik heb gekozen voor de 'zachte tinten poster'. Ik heb hem in het formaat 40x30 cm en dat kost € 9,95. Leuk kado voor de feestdagen! Naast wereldkaarten hebben ze ook land- en stadskaarten. Wil je iets totaal anders? Een tuinposter is ook een optie :)

Wat vind jij van de herinrichting van mijn bureau? Ben je ook dol op reizen?

1 opmerking:

  1. Super tof! Leuk dat je die wereldkaart koppelt aan je reis! Mooi aandenken alvast :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.