11 december 2018

Shop the look / Dad sneakers with a chic twist

De grote, lompe sneaker trend is nog lang niet voorbij. Deze 'ugly sneakers' worden nog steeds veel gespot op de catwalk, bij influencers en in de winkels. Ondanks dat ik thuis al een aantal paar heb staan, ben ik weer op zoek naar nieuwe sneakers. Op de Instagram van Adidas zag ik de FALCON langskomen. Hoe tof!? Die sneakers werden de basis van deze samengestelde look. De look wilde ik sporty chic houden. Daarom koos ik voor een stoere momjeans en een sweater, maar ook voor een nette jas en tas. Kijk je mee?


Trui - Tommy Jeans via OTTO
Sneakers - Adidas
Winterjas - Vila via Zalando
Momjeans - Tommy Jeans via OTTO
Cross-body bag - Zara


Dad sneakers zijn er echt in alle soorten en maten. Hoe groter, lomper en 'lelijker', hoe beter. Over de sneakers zijn natuurlijk verschillende meningen verdeeld, maar ik vind ze verre van lelijk. De jeans en sweater passen er perfect bij. Ik heb ze geshopt bij OTTO, waar ze naast Tommy Jeans nog meer toffe merken verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Scotch & Soda, LEVI'S, Adidas en ONLY. Wellicht ken je mijn overknees van Tamaris wel? Ook besteld via OTTO!

Voor een chique twist ga ik voor een lange mantel jas en een slangenleren cross-body bag. De slangenprint trend is trouwens ook nog steeds hot en wordt naar mijn mening steeds populairder. Afgelopen week zijn er slangenprint laarsjes voor mij binnengekomen, yay! Houd mijn Instagram in de gaten, want daar zullen ze als eerste verschijnen.

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij wel eens ugly sneakers?


2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.