10 december 2018

Outfit / Ready to party

This is the season to sparkle! Wanneer de dagen korter worden, komen bij mij de glitters te voorschijn. Natuurlijk ben ik in de zomer ook niet vies van wat bling bling, maar met de feestdagen inzicht wil je toch altijd iets meer uitpakken. My Jewellery heeft een super toffe collectie gelanceerd met mega veel glitters. De party collection bestaat verder uit veel velvet, goed en zilver, ruffles en prints. Voor iedereen zit er wel iets bij. Zelf had ik dit glitter rokje en tof shirt op het oog. De combinatie zorgt voor een feestelijke, maar toch ook casual look. Kijk je mee naar hoe ik deze items combineer?

T-shirt, MY JEWELLERY | Rokje, MY JEWELLERY | Panty, HUNKEMÖLLER | Horloge, VIOLET HAMDEN | Oorbellen, MY JEWELLERY | Schoenen, LE BALLON | Sokjes, UNKNOWN

Het setje is naast de feestdagen ook perfect voor andere gezellige feestjes, diners of gewoon voor school/werk. Het ligt er maar net aan hoe je het combineert. Met een fijn vest erover is het meer casual dan wanneer je er hoge pumps onder draagt. Je kan er alle kanten mee op. 

Naast dit glitter rokje heeft My Jewellery nog veel meer leuke rokjes. Een mooie velvet variant heb ik ook al gespot. Het liefst zou ik zo de hele collectie copy pasten naar mijn garderobe. Ik heb er in ieder geval genoeg inspiratie van gekregen. Glitter en velvet zijn de echte keys voor dit party seizoen en daar ben ik heel blij mee. 

Wat vind jij van deze outfit? Weet jij al wat je gaat dragen met de feestdagen?

Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery. 

1 opmerking:

  1. leuke outfit en het staat je super goed.
    waar kun je de beste panty,s kopen.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.