27 november 2018

Outfit / Green skirt & overknees

Vorige week ging ik met Milou op stap. We spraken af bij de Kazerne, het gebouw op de foto. Het is een restaurant en lunchplek. Wij gingen er alleen wat drinken. Om in de herfstsfeer te blijven, nam ik een chai latte. Iets wat ik nooit eerder dronk, maar dit seizoen ben ik er ook aan begonnen. Heb er nu drie op :). Na ons te hebben opgewarmd, maakte we foto's bij dit prachtige pand. Vooral de lampjes buiten en de oranje bladeren maken het een echte herfst locatie. Mijn overknees en panterprint rokje matchen helemaal met de achtergrond. Kijk je mee?

Lange jas, BENETTON | Mesh coltrui, UNKNOWN | Panterprint rokje, AMBIKA | Overknees, STRAATSTIJL | Cross-body bag, COSTES | Velvet haarband, SACHA

Het rokje heb ik van mama gekregen. Ik deel hem samen met mijn zusje. Ik zat nog een beetje te twijfelen welke top ik erop zou dragen. Eerst droeg ik er een roze coltrui op, maar uiteindelijk ben ik toch voor zwart (lees: safe) gegaan. De total look vind ik super tof. De combinatie van de overknees, het rokje en de lange jas vind ik heel herfstig. De haarband maakt de look ook af. Ook iets speelser. Weer een nieuwe favoriete outfit erbij voor de herfst.

Wat vind jij van deze herfst outfit? 

4 opmerkingen:

 1. Staat je mega leuk! Ik heb ook overknees gekocht maar ze eigenlijk nog helemaal niet gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat heel leuk! Mooie laarzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit.
  het staat je super goed.
  en wat leuk ik deel sommige kleding ook met mijn zus.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.