23 november 2018

Shop the look / Maxi dress with Dr. Martens

Eindelijk, Photoshop staat weer op mijn laptop. Ik heb denk ik een jaar zonder gedaan. Vandaar dat de 'Shop the look' iets minder creatiever waren dan normaal. But, it's back! Nu wil ik niet zeggen dat bovenstaande afbeelding zo creatief is, maar ik moest weer even inkomen. Het kan alleen maar beter worden. Voor deze rubriek heb ik weer een outfit samengesteld bij verschillende webshops. Dit keer eentje met niet heel veel kleding items. De basis is eigenlijk een maxi jurk met een gewatteerde winterjas. Kijk je mee?

Winterjas - Zara
Maxidress - INVITO
Schoenen - Dr. Martens
Ring - My Jewellery
Glittersokken - Monki
Scrunchie - Loavies 

Nu ik zo terugdenk, heb ik eigenlijk nooit een maxidress gedragen in de koude herfst- en wintermaanden. Sowieso had ik weinig lange jurken. Time for a change! Op dit moment ben ik echt op zoek naar de perfecte maxi dress voor komend seizoen. Ik heb er al een aantal op het oog, maar ik kijk ook nog even verder. Wie weet scoor ik nog een leuke tijdens het Black Friday weekend. 

Verder heb ik een gewatteerde jas van Zara gekozen voor deze look. Dit om de look wat stoerder te maken, samen met de Dr. Martens. De jas staat op mijn wishlist. Binnenkort even passen in de winkel. De outfit maak ik af met een scrunchie, glittersokken en een ring. So ready for fall!

Wat vind jij van deze look? Zou je het zelf dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.