22 november 2018

Outfit / Leopard dress & overknees

Perfecte herfstschoenen? Overknees! Perfect printje? Luipaard. Perfect fall look? Je raadt het al. Een jurkje met een paar hoge laarzen vind ik al snel heel tof. Ik heb zelf twee paar overknees: een paar met hak (zie foto) en een wat stoerder paar. Het liefst draag ik ze onder een rokje of jurkje, maar gewoon met een leuke skinny jeans zijn ze ook top te combineren. In dit artikel laat ik je mijn favoriete herfst look zien. Kijk je mee?

Jurkje, UNKNOWN | Over the knees boots, TAMARIS via OTTO | Horloge, ALLY DENOVO

Dit jurkje leende ik van m'n moeder (thanks). Het is eigenlijk een zomer jurkje, maar met een paar over the knee boots en een panty kan je er ook zo de herfst mee door. Ik droeg er natuurlijk ook nog een lange trenchcoat over. Vroeger was ik helemaal niet van de panterprint, maar nu kan ik het niet meer wegdenken. Sjaals, schoenen, oorbellen, rokjes, jurkjes, broeken, blazers, truien, ga zo maar door. Van alles heb ik wel iets in deze dierenprint. Noemen jullie het trouwens panterprint of luipaardprint?

Wat vind jij van deze look? Draag jij wel eens overknees?

1 opmerking:

  1. de outfit staat je super goed.
    onze zoon van 11 draagt meestal jurkjes met een panty of maillot en laarzen.
    mvg chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.