16 november 2018

Outfit / Paperbag pants & white tee

Huh, een t-shirt? Geen jas? Nope, toen ik deze look aan het shooten was, was het 27 graden. Ik ging kapot in die lange broek met dikke stof. Toch was dit begin oktober. Mis die tijden nu al. Volgende week wordt het extreem koud heb ik gehoord. Niet echt zin in. Vandaar even een throw back naar deze outft. Kijk je mee?

T-shirt, NA-KD | Wijde broek, SISSY BOY | Enkellaars met hak, SACHA SHOES | Zonnebril, POLETTE | Horloge, ALLY DENOVO

De paperbag broek kocht ik tijdens Nationaal Glamour Day bij Sissy Boy. In eerste instantie dacht ik: oh, dit is echt een broek voor mijn opa. Ik loop wel eens vaker in wijde broeken, flared vooral, maar zo'n broek had ik nog niet in mijn garderobe liggen. Ik vond het ook echt niks voor mij. Totdat ik heb toch maar even ging passen. Ik had meteen verschillende looks in mijn hoofd met de broek. Die ging mee naar huis en ook nog eens met 20% korting!

Op deze foto's droeg ik de paperbag pants voor de eerste keer. Ik heb de look rustig gehouden met een basic shirt en een paar zwarte enkellaarsjes. Wel met hak, want de broekpijpen zijn heel lang. Daar ben ik overigens heel blij mee, want normaal zijn broeken meestal te kort voor mijn lengte (=aanrader). Verder droeg ik deze broek een keer met een zwarte coltrui, want eigenlijk ook niet heel speciaal was, maar de broek spreekt voor zich.

Wat vind jij van deze outfit? Ben jij al in het bezet van een paperbag pants?

1 opmerking:

  1. Wat een leuke outfit! Haha die foto is leuk waar die man uit de auto recht in de camera kijkt!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.