14 november 2018

Outfit / Checked pants


Checked, plaid, noem het hoe je ze wil noemen, maar de geruite broek is hot. Vorig jaar was dit printje al trending en het is nog lang niet over. Geruite blazers, broeken, leggings, jassen, sokken en zelfs schoenen. Vroeger had ik al wel wat geruite items. En alles van vroeger komt terug, dus dit ook. Deze geruite broek van My Jewellery heb ik vorige week mogen ontvangen en ik ben er nu al verliefd op. Het model zit high waisted, iets wat ik bij broeken erg fijn en belangrijk vind. Daarnaast is de stof fijn, de kleur perfect en er zit ook nog eens een toffe en bijpassende riem bij! Kijk je mee?


Checked pants, MY JEWELLERY | Top, VAN MAMA GELEEND | Jas, BENETTON | Boots, LE BALLON | Kettinkjes, MY JEWELLERY | Cross-body bag, VAN VRIENDIN GELEEND


Qua kleuren ben ik niet heel erg uit mijn comfortzone gegaan, maar de broek is toch wel een opvallend item. De jas is redelijk chic, dus ik heb voor stoere boots gekozen ter contrast. Eerst had ik er laarsjes onder met een hak, maar dat werd me te chic. De broek heeft namelijk ook al een best hoog 'ik ga naar kantoor'-gehalte. Het tasje dat ik van Meike heb geleend, maakt de outfit iets meer casual. 

Zoals je waarschijnlijk merk, ben ik op mijn blog niet meer zo actief als voorheen. Ondanks mijn tussenjaar (die ik expres heb genomen om me te focussen op Loïs' Blog), komt het er niet van om veel te gaan bloggen. Een tijdje geleden schreef ik al dat ik wel heel graag door wil met schrijven, maar dat ik mijn richting nog zoek. Ik ben heel benieuwd wat jij wil lezen! Dus laat het me vooral weten. Ondertussen ben ik wel dagelijks te volgen op mijn Instagramaccount, dus volg me op @loisblog.

Wat vind jij van deze look? Heb jij al een geruit item?

Dit artikel is in samenwerking met My Jewellery.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.