02 oktober 2018

Outfit / Hooray, it's Bra Party (win)

Lekker contrast: ballonnen en een kliko. Let er maar niet op. Wat wel belangrijk is: je kan nog twee dagen meedoen met mijn Hunkemöller winactie! Ik geef namelijk €50,- shopping money weg. Zo kan je bijvoorbeeld een heel fijn lingerie setje shoppen. Bekijk snel deze Insta post met meer info!
Bij Hunkemöller is het ook nog steeds Bra Party. Dat betekent 3e bh gratis of de 2e bh voor de helft. Deze outfit foto's maakte ik ook na de Bra Party brunch die we hadden in Utrecht met alle Ambassadors. Kijk je mee?


Trui, NA-KD | Flared pants, LOAVIES | Enkellaarsjes met hak, SACHA | Zonnebril, POLETTE

Deze gele trui is echt mijn lievelings. Jammer dat je de stof niet kan voelen, want hij is heerlijk zacht. En hoe fijn is dit kleurtje. Ik heb verder niks in de kleur geel, maar ik vind dit een hele mooie. Hij valt ook goed. Ik vind het altijd leuk om meerdere stijlen met elkaar te combineren, dus daarom ging ik voor een chique flared pants. Die is trouwens perfect voor mijn lengte. De meeste broeken vallen altijd zo kort en vooral met flared modellen is dat heel lelijk. Deze is wel heel lang, dus een tip voor alle lange meiden!

Ook heb ik mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha aan. Er zit een behoorlijke hak onder, maar ze lopen heel fijn. De laarsjes zijn ook wat hoger dan de meeste enkellaarsjes. Ik heb best veel laarsjes met hakken, maar ik heb eigenlijk helemaal geen pumps. Of ja, 'eigenlijk'. Ik heb helemaal geen pumps. Hoe dan? Geen idee. Ik heb ze nooit nodig. En als dat een keer wel zo is, pak ik een paar van m'n moeder of zusje. Een keertje bij Sacha kijken dan ;)

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.