01 oktober 2018

Shop the look / (not) ready for fall

I'm feeling pink today. Dus ik stelde een zoetsappig outfitje samen, maar met een twist. Terwijl ik bezig ben met dit artikel is het buiten heerlijk weer. Zo'n 22 graden, volgens mij. Ik geniet van deze nazomer. Ik ben nog zo niet klaar voor de herfst. Als je mijn blog al een paar jaar leest, dan weet je vast dat ik redelijk wat haatteksten over de herfst heb geschreven. Hopelijk valt het dit jaar mee. Bovenstaande look is nog vrij zomers, maar prima voor de herfst (als het zo blijft). Kijk je mee?

1. T-shirt met print - INVITO
2. Dior parfum - Douglas
3. Timberlands - Schoen Fashion
4. Cross-body bag - Off-White via de Bijenkorf
5. Horloge - CLUSE
6. Geruite broek - My Jewellery

Voor deze outfit begon ik bij de schoenen. Timberlands staan al een tijdje op mijn wishlist, maar ze kopen doe ik nog niet. Ik weet niet helemaal zeker of het wel bij me past. Ik heb ze wel een keer aangehad tijdens een shoot en toen was ik er helemaal weg van. Maar ik heb ze niet echt nodig denk ik. Deze roze van Schoen Fashion vind ik wel heel tof. Roze is natuurlijk een van mijn favoriete kleurtjes. Het roze maakt de schoen ook weer wat liefelijk. En die combi spreekt mij heel erg aan.

Na de schoenen ben ik dit shirt tegengekomen bij INVITO. Het shirt is van het merk Doctor Fake. Kende ik nog niet, maar ik ben even gaan researchen en ze hebben hele coole items. De geruite broek vind ik er perfect bij passen. De look maak ik af met accessoires en een stoere tas van Off-White. Het gele detail geeft een lekker contrast met de rest van de outfit. Houd ik wel van. 

Wat vind jij van deze look? Ben je al klaar voor de herfst?

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.